I.v.m. de enorme drukte kan het voorkomen dat je pakketje later wordt geleverd dan verwacht. Bekijk de extra maatregelen omtrent het coronavirus voor in onze winkels.

Graag willen we even stilstaan bij jou.

Want omdat jij lid bent, helpen we dagelijks duizenden mensen op weg en kunnen we ons inzetten voor de maatschappij. Als bedankje ontvang je 5,- shoptegoed bij besteding van minimaal 30,-.

Gebruik de kortingscode:

bedankt101620c


Goed om te weten

De voorwaarden van de kortingscode: De actie is alleen voor ANWB-leden bij een minimale besteding van 30,- in de ANWB winkel of webwinkel. Deze kortingscode is éénmalig te verzilveren van 30 november 2020 t/m 3 januari 2021. De korting is ook geldig op artikelen met een ledenactieprijs.

De kortingscode is helaas niet geldig op boeken, gidsen, kaarten, atlassen, tolbadges,-vignetten, geschenk-, belevenisbonnen, tijdschriften en entreebewijzen. Niet inwisselbaar voor contanten en niet geldig op reeds gedane aankopen. Bij retour wordt de waarde van de artikelen terugbetaald minus de gegeven korting. Niet i.c.m. andere cadeautegoed of kortingscodes te gebruiken.

Start met shoppen:

Shop kleding

 

Shop schoenen

 

Shop rugzakken

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina