Besafe iZi Combi X4 Isofix Ivory Melange

SKU# 7043485390030

Geef als eerste een review
Besafe iZi Combi X4 Isofix Ivory Melange
Meer informatie over dit product
Leden 499,00
Niet leden 519,00

Dit artikel wordt rechtstreeks geleverd door onze partner met PostNL. Klik hier voor meer informatie.
Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag geleverd

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Groep 0/1 en 1 autostoel, zolang mogelijk tegen de rijrichting in. Veel ouders vervoeren hun kind te snel met de rijrichting mee. BeSafe wilde met de iZi combi een autostoel maken waarin een kind langer op een comfortabele manier tegen de rijrichting in kan zitten. Tegen de rijrichting is veiliger! De iZi Combi kan tegen de rijrichting in: 0-18 kg en met de rijrichting mee: 9-18 kg.

BeSafe maakt al autostoelen sinds 1963. Dankzij die jarenlange ervaring horen hun autostoelen bij de veiligste op de markt. Zo ook de iZi Combi, die van 0-18 kg tegen de rijrichting in kan worden gebruikt. De iZi Combi is Hoog, heeft een zacht zitvlak en hoge ruggensteun. Kenmerken

  • BeSafe iZi Combi X4 ISOfix Ruby Red: iZi Combi X3 ISOfix
  • Groep 0/1&1 autostoel 0-18 kg (0-4 jaar)
  • Tegen de rijrichting in: 0-18 kg
  • Met de rijrichting mee: 9-18 kg
  • Installatie: geïntegreerde ISOfix-basis (of driepuntsgordel*)

*Enkel tegen de rijrichting in kan de autostoel worden vastgemaakt met ISOfix. Met de rijrichting mee gebruik je de gewone driepuntsgordel.  

BeSafe is een Scandinavisch merk van autostoelen. De prioriteit van het merk is veiligheid in combinatie met comfort voor het kind, gebruiksgemak voor de ouders, innovativiteit en design. Aan het hoofd staat de Noor Hans-Kristian Tongersen. Zijn inspiratie en beweegreden om veilige, comfortabele en gebruiksvriendelijke autostoeltjes te gaan maken, was de veiligheid van zijn eigen kinderen.

Specificaties
EAN: 7043485390030
Merk: BeSafe
Schrijf als eerste een review over Besafe iZi Combi X4 Isofix Ivory Melange Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina