Besafe iZi Kid X2 iSize Lava Grey

SKU# 7043485720721

BeSafe
1 review
Besafe iZi Kid X2 iSize Lava Grey
Meer informatie over dit product
Leden 499,00
Niet leden 519,00

Dit artikel wordt rechtstreeks geleverd door onze partner met PostNL. Klik hier voor meer informatie.
  • Levertijd Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag geleverd
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

BeSafe iZi Kid X2 i-Size (Beste in Test groep 0+ / 1 ANWB Test Mei 2016) .

De stoel  kan uitsluitend  tegen de rijrichting worden gebruikt, tot 18 kg. De iZi Kid X2 i-Size biedt veel beenruimte, een uitstekende slaappositie, en heeft een hoge zitting: alles om een kind zolang mogelijk tegen de rijrichting in te kunnen vervoeren op een comfortabele manier.

Revolutionair aan deze stoel is de flexibele ISOfix basis, die +/- 10 cm extra in de ISOfix armen geklikt kan worden. Is je kindje nog wat kleiner, dan kan je het perfect compact houden. Zodra je kindje groeit, kan je de beenruimte mee laten groeien. Zo kan hij/zij tot 18 kg comfortabel tegen de rijrichting in vervoerd worden. Ook voor kleine en middelgrote auto's is dit de perfecte oplossing!

Een foute installatie (één van de grootste problemen volgens het BIVV) is uitgesloten, omdat een groene bol én een geluid aangeven dat de autostoel correct is geïnstalleerd.

Specificaties
EAN: 7043485720721
Merk: BeSafe

1 review over Besafe iZi Kid X2 iSize Lava Grey

Schrijf review
Schrijf een review over Besafe iZi Kid X2 iSize Lava Grey Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
J.van Dommelen
Uw beoordeling
2 5

Spijt van aankoop want veilig maar erg lastig in gebruik

1. Bij installatie op de rechter zitplaats van de achterbank: als rechtsafslaande bestuurder heb ik géén zicht op doorgaand verkeer op fietspaden en ventwegen vanwege de hoogte van het kinderstoeltje. Zeer onveilig voor andere weggebruikers!
2. Bij installatie op de zitplaats achter de bestuurder: voorstoel moet zó ver naar voren geschoven worden dat er heel weinig ruimte over blijft voor de bestuurder, ook in grotere auto's (heb zelf BMW525, en ben 1.65 m lang).
3. De 5-puntsgordel is bijna niet strak te trekken, waardoor altijd veel te veel speling tussen gordel en kinderlijfje!

Samengevat: ik zou deze autostoel nooit opnieuw kopen, ondanks de uitstekende score op veiligheid. De veiligheid van andere weggebruikers is bij iedere keer rechtsafslaan in het geding!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina