BeSafe Zwangerschapsgordel met Isofix

SKU# 7043485201008

Geef als eerste een review
BeSafe Zwangerschapsgordel
Meer informatie over dit product
Leden 49,90
Niet leden 49,90

Dit artikel wordt rechtstreeks geleverd door onze partner met PostNL. Klik hier voor meer informatie.
1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
Eén autogordel – twee levens BeSafe Pregnant (iZi FIX) is een gordelgeleider voor zwangere vrouwen die de heupriem van de veiligheidsgordel naar beneden brengt, tot onder de zwangere buik, en hem daar op zijn plaats houdt. Zwanger of niet, dat is waar de veiligheidsgordel hoort te zitten.Zonder gordelgeleider drukt de heupriem bij een bruuske rembeweging of ongeval gevaarlijk hard op de placenta en de foetus. In 1 op de 6 gevallen houdt het ongeboren kindje daar een letsel aan over. De heupriem zelf naar beneden duwen, is geen oplossing. Bij een bruuske rembeweging of ongeval schuift die onmiddellijk terug naar boven. Een bijkomend risico wanneer je geen gordelgeleider gebruikt en de heupriem dus niet in de juiste positie zit, is dat je bij een ongeval onder de heupriem door kan glijden. Dat heet submarining. De BeSafe Pregnant (iZi FIX) sluit beide risico’s uit. Een eventuele impact wordt nooit opgevangen door de zwangere buik, maar altijd door het bekken. En de gordelgeleider houdt de heupriem steeds in de juiste positie, wat submarining uitsluit. Bovendien zit met de BeSafe Pregnant (iZi FIX) ook de schouderriem automatisch veel aangenamer.Gebruik Besafe Pregant (iZi FIX) vanaf de 2de maand van de zwangerschap (week 8). De IZi Fix is voorzien van een Isofix aansluitpunt en kan zowel met als zonder deze connectoren worden gebruikt. Dus ook in auto's waar geen Isofix connectoren in zitten.
Specificaties
EAN: 7043485201008
Merk: Besafe
Schrijf als eerste een review over BeSafe Zwangerschapsgordel met Isofix Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina