Door drukte in ons distributiecentrum en coronamaatregelen van PostNL mogelijk een langere levertijd voor je bestelling. Lees meer.

Garantie

Hieronder kun je de bestel- en leveringsvoorwaarden voor de winkelartikelen downloaden. Deze voorwaarden gelden voor alle artikelen in de ANWB Webwinkel, tenzij expliciet anders vermeld.

Garantievoorwaarden

In de garantievoorwaarden staat vermeld wat jouw rechten en plichten zijn tijdens en na de garantieperiode.

Klik hier voor de Algemene garantievoorwaarden Human Nature en ANWB producten


Thuiswinkel waarborg

ANWB hanteert de Algemene Voorwaarden voor de verkoop op afstand en per post die door de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie in overleg met de Consumentenbond zijn opgesteld. Op alle aanbiedingen en transacties zijn de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel van toepassing.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel

Heb je een klacht?
Dan kun je ons telefonisch bereiken via 088 269 22 22 of per e-mail via anwb.nl/contact. Je krijgt van ons uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie.

Als het ons echt niet lukt om jouw webwinkel klacht naar tevredenheid op te lossen? Dan kun je de klacht over onze webwinkel indienen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel op www.sgc.nl of het Europees ODR Platform. De Geschillencommissie van Thuiswinkel is een platform voor webwinkel klachten, winkel klachten kunnen hier niet ingediend worden.


ANWB BV
Wassenaarseweg 220
2596 EC Den Haag


KVK-nr: 27157000
BTW-nr: NL008841202B01
Telefoon: 088 - 269 22 22
E-mail: webwinkelteam@anwb.nl
Contact en service: anwb.nl/contact 

 

 
Onze service
  • Tijdelijk voor leden: Gratis verzending vanaf 20,-

  • Gratis retourzending

  • 30 dagen bedenktijd

8.5

ANWB (Web)winkel beoordeling

Welkom in de ANWB Webwinkel, dé seizoenswinkel waarbij je goed voorbereid en zonder zorgen op pad gaat in ieder seizoen. Bekijk beoordelingen van leden of schrijf zelf een waardering.

4.5 5

14.383 reviews

Bekijk hier de reviews

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina