Betaalmogelijkheden

Je kunt in de ANWB webwinkel en in onze winkels op verschillende
manieren betalen:

 Betaalmethode

spat

Webwinkel

spatie

Winkel

iDEAL      
Creditcard    
Achteraf betalen      
ANWB Cadeaucard    
VVV Cadeaubon      
Pinnen of contant      

Afhankelijk van de door jou bestelde artikelen kan het voorkomen dat niet alle betaalopties worden aangeboden tijdens het bestelproces. De betaalopties die wél mogelijk zijn voor jouw bestelling worden direct getoond. Betaalopties die niet worden getoond zijn vanzelfsprekend niet mogelijk. 

iDEAL
Doe je aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Dan kun je direct met iDeal betalen, gemakkelijk en veilig in de vertrouwde omgeving van jou eigen bank.

Creditcard
De ANWB Webwinkel accepteert creditcards van Visa en MasterCard van Nederlandse aanbieders. ANWB garandeert de veiligheid van jouw gegevens. ANWB belast je creditcard op het moment dat de bestelling geleverd is.

Op zoek naar een creditcard? Ontdek de voordeligste creditcard voor ANWB-leden op anwb.nl/creditcard. Met de ANWB Creditcard zijn je online aankopen minimaal 180 dagen verzekerd tegen schade en diefstal. 

Achteraf betalen (tijdelijk niet mogelijk)
Alleen ANWB-leden die tenminste één week lid zijn van ANWB kunnen van deze betalingsmogelijkheid gebruik maken. Na aflevering van je bestelling krijg je een email met een link naar je iDEAL-omgeving, waarin je veilig en vertrouwd achteraf kunt betalen. Je kunt ook handmatig het verschuldigde bedrag storten. Verdere instructies kun je terugvinden in de email met het betalingsverzoek.

Mocht er onverhoopt een gedeelte van je bestelling niet leverbaar zijn, dan is dit in mindering gebracht op het totaal verschuldigde bedrag dat je aantreft in de email met het betalingsverzoek. Eventuele retouren die wij van je ontvangen hebben zijn ook in mindering gebracht. Mochten eventuele retouren en de mail met het betalingsverzoek elkaar gekruist hebben, dan ontvang je een nieuw betalingsverzoek per email met een aangepast totaalbedrag. Indien je gebruik maakt van 'achteraf betalen' betaal je € 1,- administratiekosten per bestelling.

ANWB Cadeaucard
De ANWB Cadeaucard mag zowel online als in één van onze winkels verzilverd worden. Als je hiervoor kiest online te doen word je tijdens het betaalproces gevraagd om het kaartnummer en de veiligheidscode van je cadeaucard in te voeren. Deze code staat op de achterkant van je cadeaukaart. Je kunt een laagje wegkrassen zodat de veiligheidscode verschijnt. Indien het tegoed op je cadeaucard niet voldoende is om je bestelling te betalen, kan het resterende bedrag alleen in combinatie met iDEAL worden voldaan. Klik hier om het saldo- en transactieoverzicht van je ANWB Cadeaucard te bekijken. 

Let op: Je kunt online niet betalen met de "ANWB Human Nature en Travel&Co Cadeaucard". Dit kan wel in één van onze winkels. 

VVV Cadeaucard
Het is niet mogelijk om in de ANWB Webwinkel met een papieren VVV cadeaubon of de digitale cadeaukaart te betalen. Je kunt alleen in de ANWB winkels met de papieren versie van de VVV cadeaubon en met de digitale cadeaukaart betalen. 

Betalen in onze winkels
In onze winkels kun je contant, pinnen of met creditcard betalen. We accepteren ook VVV Cadeaucards. 

Webzuil
De ANWB winkels bieden de klanten een extra service. Indien een gewenst artikel in de winkel niet meer op voorraad is, kan je via de webzuil het artikel online bestellen. De bestelling wordt in de winkel per pin afgerekend en vervolgens gratis afgeleverd op het gewenste adres.

Veilig betalen

De iDEAL en creditcard transacties die door jouw in de ANWB Webwinkel worden verricht, worden beveiligd door het betaalsysteem van Ingenico. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

De oplossingen van Ingenico maken gebruik van krachtige gegevenscoderingsprotocollen die de vertrouwelijkheid van jouw financiële gegevens verzekeren en voorzien zijn van veiligheidcertificaten zoals die vereist worden door de internationale financiële instellingen Visa en MasterCard.

Wil je meer weten over Ingenico, neem dan een kijkje op www.ingenico.com of stuur een e-mail naar info@ingenico.com.  

 
Onze service
  • 14 dagen bedenktijd

  • Gratis retourneren

  • Ledenvoordeel

  • Geen verzendkosten bij afhalen in de winkel

8.2

ANWB (Web)winkel beoordeling

Welkom in de ANWB Webwinkel, dé seizoenswinkel waarbij je goed voorbereid en zonder zorgen op pad gaat in ieder seizoen. Bekijk beoordelingen van leden of schrijf zelf een waardering.

4 5

16139 reviews

Bekijk hier de reviews

Webwinkel contact & service

€ 5.- Cadeautegoed

Ontvang via e-mail voor jou interessante aanbiedingen, producten, diensten en informatie van de ANWB.

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina