Betaalmogelijkheden


Verschillende mogelijkheden

U kunt in de ANWB Webwinkel de onderstaande betaalmogelijkheden gebruiken:

1. iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat gebruik maakt van uw vertrouwde internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij één van de deelnemende banken, dan kunt u direct met iDEAL betalen. De deelnemende banken zijn;

- ABN AMRO
- ASN Bank
- Bunq
- ING
- Knab
- Rabobank
- SNS Bank
- RegioBank
- Triodos Bank
- Van Lanschot Bankiers

U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. U betaalt zoals u eigenlijk al gewend bent.

2. Credit Card
De ANWB Webwinkel accepteert creditcards van Visa en MasterCard. ANWB belast uw creditcard op het moment dat de bestelling geleverd is. Op zoek naar een creditcard? Ontdek de voordeligste creditcard voor ANWB-leden op anwb.nl/creditcard. Met de ANWB Creditcard zijn je online aankopen minimaal 180 dagen verzekerd tegen schade en diefstal. 

3. Achteraf betalen (tot € 250,-)
Alleen ANWB-leden die tenminste één week lid zijn van ANWB kunnen van deze betalingsmogelijkheid gebruik maken. Na aflevering van uw bestelling krijgt u een email met een link naar uw iDEAL-omgeving, waarin u veilig en vertrouwd achteraf kunt betalen. U kunt ook handmatig het verschuldigde bedrag storten. Verdere instructies kunt u terugvinden in de email met het betalingsverzoek. 

Mocht er onverhoopt een gedeelte van uw bestelling niet leverbaar zijn, dan is dit in mindering gebracht op het totaal verschuldigde bedrag dat u aantreft in de email met het betalingsverzoek. Eventuele retouren die wij van u ontvangen hebben zijn ook in mindering gebracht. Mochten eventuele retouren en de mail met het betalingsverzoek elkaar gekruist hebben, dan ontvangt u een nieuw betalingsverzoek per email met een aangepast totaalbedrag. Indien u gebruik maakt van 'achteraf betalen' betaalt u € 1,- administratiekosten per bestelling.

4. ANWB Cadeaucard
De ANWB Webwinkel accepteert ANWB Cadeaucards als betaalmiddel. Als u hiervoor kiest wordt u tijdens het betaalproces gevraagd om het kaartnummer en de veiligheidscode van uw cadeaucard in te voeren. Indien het tegoed op uw cadeaucard niet voldoende is om uw bestelling te betalen, kan het resterende bedrag met iDEAL of creditcard worden voldaan. Let op, u kunt niet betalen met de “ANWB Human Nature en Travel&Co Cadeaucard”.
Het saldo- en transactieoverzicht van uw ANWB Cadeaucard kunt u bekijken op https://www.anwb.nl/mijn-anwb/mijn-anwb-cadeaucards

Afhankelijk van de door u bestelde artikelen kan het voorkomen dat niet alle betaalopties worden aangeboden tijdens het bestelproces. De betaalopties die wél mogelijk zijn voor uw bestelling worden direct getoond. Betaalopties die niet worden getoond zijn vanzelfsprekend niet mogelijk. 

 

Veilig betalen

De iDEAL en creditcard transacties die door u in de ANWB Webwinkel worden verricht, worden beveiligd door het betaalsysteem van Ingenico (www.ingenico.com). Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

De oplossingen van Ingenico maken gebruik van krachtige gegevenscoderingsprotocollen die de vertrouwelijkheid van uw financiële gegevens verzekeren en voorzien zijn van veiligheidcertificaten zoals die vereist worden door de internationale financiële instellingen Visa en MasterCard.

Uw financiële gegevens worden alleen uitgewisseld tussen Ingenico en de betrokken financiële instellingen. Deze uitwisselingen gebeuren met behulp van beveiligde protocollen. Zo kunt u via uw web browser nagaan of u zich in een beveiligde zone bevindt, wanneer u gevraagd wordt om het nummer van uw kredietkaart in te voeren. Deze zones zijn herkenbaar aan het adres, dat moet beginnen met https en "secure.ogone.com" bevat, evenals door een gesloten hangslot of een sleutel onderaan op uw browserscherm.

Voor uw veiligheid gaat Ingenico na of de verbinding met uw browser goed beveiligd is voor uw financiële gegevens verzonden worden. De ANWB heeft geen toegang tot uw vertrouwelijke gegevens.

Wilt u meer weten over Ingenico, neem dan een kijkje op www.ingenico.com of stuur een e-mail naar info@ingenico.com.  

Ook kunt u, indien u in het bezit bent van een Nederlandse bankrekening en minimaal één week lid van de ANWB, veilig achteraf betalen. 
 
Na aflevering van uw bestelling krijgt u een email met een link naar uw iDEAL-omgeving, waarin u veilig en vertrouwd achteraf kunt betalen. U kunt ook handmatig het verschuldigde bedrag storten. Verdere instructies kunt u terugvinden in de email met het betalingsverzoek.  Mocht er onverhoopt een gedeelte van uw bestelling niet leverbaar zijn, dan is dit in mindering gebracht op het totaal verschuldigde bedrag dat u aantreft in de email met het betalingsverzoek. Eventuele retouren die wij van u ontvangen hebben zijn ook in mindering gebracht. Mochten eventuele retouren en de mail met het betalingsverzoek elkaar gekruist hebben, dan ontvangt u een nieuw betalingsverzoek per email met een aangepast totaalbedrag.

 
Onze service
  • 14 dagen bedenktijd

  • Gratis retourneren

  • Ledenvoordeel

  • Geen verzendkosten bij afhalen in de winkel

8.2

ANWB (Web)winkel beoordeling

Welkom in de ANWB Webwinkel, dé seizoenswinkel waarbij je goed voorbereid en zonder zorgen op pad gaat in ieder seizoen. Bekijk beoordelingen van leden of schrijf zelf een waardering.

4 5

16139 reviews

Bekijk hier de reviews

Webwinkel contact & service

€ 5.- Cadeautegoed

Ontvang via e-mail voor jou interessante aanbiedingen, producten, diensten en informatie van de ANWB.

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina