Bijbel voor boot elektriciteit

SKU# 9789059611290

Geef als eerste een review
Een praktische gids voor reparaties, installeren en onderhoud.
Meer informatie over dit product
Leden 29,90
Niet leden 29,90

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
De Bijbel voor Boot elektriciteit voorziet iedere jachteigenaar van meer dan voldoende kennis over de werking van elektriciteit en wat je moet weten om problemen te voorkomen of op te lossen. Het boek is onmisbaar voor de hedendaagse schipper van zeil- of motorjachten die steeds afhankelijker wordt van elektrische en elektronische systemen aan boord en specialistische kennis wil opbouwen om zelf systemen te installeren, problemen te verhelpen en reparaties uit te voeren. De Bijbel voor Bootelektriciteit is rijk geïllustreerd met gedetailleerde foto's, stap-voor-stap schema's en bevat veel praktische tips. Als jachtschipper leer je zo op een snelle en eenvoudige manier alles over elektriciteit. Natuurlijk staat deze bijbel' standaard in de boekenkast aan boord.
Specificaties
EAN: 9789059611290
Aantal pagina's: 192
Schrijf als eerste een review over Bijbel voor boot elektriciteit Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina