Kinderboeken

11 producten

15,99


 • 321 Superslimme dingen die je moet weten over dieren.

  20,50


 • Reis om de wereld in 80 spelletjes.

  15,50


 • 101 Dingen voor buiten om te doen.

  10,99

 • Kinderboeken voor op reis
  Op reis met jonge kinderen is een uitdaging, zeker omdat ze van tevoren al erg zenuwachtig kunnen worden. Zoek van te voren samen met de kinderen uit waar jullie naartoe gaan, zo weten ze waar ze aan toe zijn en dat geeft kinderen houvast. Een goede voorbereiding is vaak een sleutel tot succes.

  Reisgidsen voor kinderen
  Je ziet ze steeds vaker, reisgidsen voor kinderen. Zo maken ze op speelse wijze kennis met nieuwe landen of steden. Neem bijvoorbeeld de Lonely Planet reisgidsen voorkinderen . Dit zijn geen gewone reisgidsen, want je vind in deze boekjes ook typische uitdrukkingen, gerechte, populaire muziek, voetbalclubs en straatnamen van het land waar je naartoe gaat. De hoofdstukken bevatten vlotte vaak humoristische tekstenblokjes, veel kleurenfoto’s, tekeningen, cartoons, tekstballonnetjes en stickervellen. Tussen de teksten door vind je diverse spelletjes en puzzels. Er zijn verschillende kinderreisgidsen die allemaal net even anders zijn. Stiekem leren de kinderen op deze manier veel nieuwe dingen over het land waar ze naar toe gaan en het houdt ze voorlopig even zoet.

  Boeken voor op de achterbank
  Kinderen moeten tijdens de vakantie vaak urenlang achter elkaar op de achterbank zitten. Vooral voor jonge kinderen is zo’n reis zwaar. Zorg dat ze wat te doen hebben! Op de webshop van ANWB vind je verschillende leuke en leerzame doeboekjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een eco-doeboek vol met fraai geïllustreerde puzzels en weetjes over de aarde. Bij ANWB vind je de leukste vakantie doeboeken voor onderweg. De boeken staan vol met doolhoven, knutselopdrachtjes, zoek de verschillen, geheugenspelletjes, zoekplaten enzovoort. Gegarandeerd urenlang lees en speelvertier.

  Ben je opzoek naar leuke tips voor een dagje uit of een weekendje weg met de kids ook daarvoor kun je bij ons terecht. In de kinderreisgidsen van Kidsproof staan leuke tips voor dagjes uit en kindervriendelijke logeeradressen aan het water, in het bos, bij de boer of in de stad.

  Webwinkel contact & service

  Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

  Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

  Veilig en betrouwbaar

  Deel deze pagina