Hotels, pensions en B&B's

6 producten
 • Michelin gids België en Luxemburg 2019

  Al ruim een eeuw biedt de collectie MICHELIN gidsen haar lezers een selectie van de beste restaurants, hotels en gastenkamers over de hele wereld.

  23,95

 • Michelingids Nederland 2018

  Al ruim een eeuw biedt de collectie MICHELIN gidsen haar lezers een selectie van de beste restaurants, hotels en gastenkamers.

  23,95

 • 33%korting
  Te gekke slaapplekken

  Te gekke slaapplekken

  40 bijzondere slaapplekken in Nederland en Vlaanderen.

  14,99 10,00

 • Little escapes

  In Little Escapes vind je 52 logeerplekken die samen met drie eet- en drinkadressen in de omgeving steeds een kwartet vormen.

  22,50

 • LOGEREN BIJ BELGEN IN IT/SP/PO

  Voel je thuis in het zuiden Erwin De Decker en Peter Jacobs selecteren een honderdtal bed & breakfasts en charmehotelletjes in Italië, Spanje, Portugal en Marokko, gerund door Belgen die het roer durfden om te gooien. Bij elk logeeradres vind je bovendien tips voor een onvergetelijke vakantie. Van een grotwoning in Andalusië tot een luxekamer in een Toscaans palazzo, van een villa met zeezicht in de Algarve tot een romantische riad in Marrakech. Voor gezinnen met kinderen, levensgenieters of sportievelingen: stuk voor stuk opvallende vakantieverblijven in de zon, van best betaalbaar tot exclusief.

  19,99

 • Binnenkort verkrijgbaar
  Los Little Escapos

  Los Little Escapos

  Gun jezelf een break en ontsnap naar bijzondere en vaak nog onontdekte plekken in Spanje!

  22,50

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina