Cursusboeken & almanakken

15 producten

Cursusboeken en almanakken
Nieuwe dingen leren en je horizon verbreden is leuk. Zeker wanneer je hier echt even tijd voor vrij maakt. Mensen hebben van nature een verlangen om te leren. Door de nieuwe impulsen houd je je brein fit. Er is zoveel informatie beschikbaar dat het zonde is om er niets mee te doen. Kom op activeer dat brein!

Behaal je rijbewijs met ANWB
Om een motorrijtuig te besturen, heb je en rijbewijs nodig. Er zijn verschillende soorten rijbewijzen, voor de bromfiets, motor, personenauto, vrachtwagen, bus, trekker en aanhangwagen. Elk voertuig heeft zijn eigen rijbewijs, daarom moet voor elk rijbewijs een apart examen gedaan worden. Wil jij je theorie-examen halen, dan zal je toch echt aan de bak moeten. In de theorieboeken vind je een fijne combinatie van leren en (online) oefenen. De theorie wordt helder en met duidelijke instructies omschreven. Alles om ervoor te zorgen dat jij straks vol zelfvertrouwen aan het examen kan beginnen.

Klein vaarbewijs 1 en 2
Met het ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs I en 2 met examentraining bereid je je optimaal voor op het examen Klein Vaarbewijs I en II. Met vaarbewijs 1 mag je op rivieren, kanalen en kleine meren varen en met vaarbewijs 2 mag je ook op de grotere wateren varen. Het vaarbewijs is al verplicht wanneer je waterscooters of motorboten gebruikt die harder gaan dan 20km per uur.

Zorgeloos je rijbewijs halen?
Ook dat kan bij ANWB. Klik hier voor meer informatie. Naast rij- en vaarbewijzen vind je bij ANWB ook cursusboeken en almanakken voor onder andere Marifonie en het leggen van knopen.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina