Wateralmanak

Wateralmanak

 

In de ANWB Wateralmanak 1 vind je alle wet- en regelgeving die voor jou als watersporter van belang is. Het is wettelijk verplicht om de meest recente versie van bepaalde scheepvaartreglementen aan boord te hebben en dat geldt ook voor het Handboek voor de Marifonie in de Binnenvaart. Met de ANWB Wateralmanak deel 1 voldoe je eenvoudig in één keer geheel aan deze verplichting. De almanak bevat het Binnenvaart Politie Reglement van Nederland en België.
In ANWB Wateralmanak 2 vind je de actuele gegevens van meer dan 1.000 jachthavens, de bedieningstijden van bruggen en sluizen en brug- en sluisnummers die verwijzen naar de ANWB Waterkaarten. Van alle jachthavens zijn de primaire, algemene en technische voorzieningen opgenomen. Met deze informatie kun je bij jachthavens aanleggen die precies aansluiten bij jouw behoeften.

2 producten

ANWB Wateralmanak deel 1 en 2

In Nederland en België is het verplicht deel 1 van de Wateralmanak aan boord te hebben. In dit deel vindt u alle vaarregels die in Nederland en België gelden. In deel 2 van de wateralmanak vindt u een compleet overzicht van vaarwegen en watersportplaatsen in Nederland en België. U vindt er bedieningstijden van bruggen en sluizen en informatie over meer dan 1000 jachthavens.

Bestel uw almanak met ledenvoordeel

In onze webwinkel kunt u heel gemakkelijk almanakken bestellen. Als u lid bent van de ANWB krijgt u een extra korting, zo zijn ook handboeken aantrekkelijk geprijsd. Bestel nu uw almanak of handboek in de ANWB webwinkel!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina