Almanakken

 

In de ANWB Wateralmanak 1 vind je alle wet- en regelgeving die voor jou als watersporter van belang is. In ANWB Wateralmanak 2 vind je de actuele gegevens van meer dan 1.000 jachthavens, de bedieningstijden van bruggen en sluizen en brug- en sluisnummers die verwijzen naar de ANWB Waterkaarten.

2 producten

ANWB Wateralmanak deel 1 en 2

In Nederland en België is het verplicht deel 1 van de Wateralmanak aan boord te hebben. In dit deel vindt u alle vaarregels die in Nederland en België gelden. In deel 2 van de wateralmanak vindt u een compleet overzicht van vaarwegen en watersportplaatsen in Nederland en België. U vindt er bedieningstijden van bruggen en sluizen en informatie over meer dan 1000 jachthavens.

Bestel uw almanak met ledenvoordeel

In onze webwinkel kunt u heel gemakkelijk almanakken bestellen. Als u lid bent van de ANWB krijgt u een extra korting, zo zijn ook handboeken aantrekkelijk geprijsd. Bestel nu uw almanak of handboek in de ANWB webwinkel!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina