Cursusboeken

12 producten

Theorieboeken voor optimaal resultaat
Wil je een rijbewijs of vaarbewijs halen? Dan moet je een theorie-examen afleggen. Voor een goede voorbereiding is een cursusboek geen overbodige luxe. In ons assortiment vind je diverse cursusboeken, bijvoorbeeld voor rijbewijs A en B, maar ook voor het klein vaarbewijs I + II hebben wij theorieboeken in onze collectie. Bekijk het actuele aanbod en bestel jouw cursusboek online bij ANWB. Hoe eerder je begint, hoe eerder je achter het stuur kunt.

Haal je rijbewijs met cursusboeken van de ANWB
Een rijbewijs geeft vrijheid, maar eerst moet het rijbewijs gehaald worden. Om de theorie-examens voor de verschillende rijbewijzen te behalen, moet je veel regels kennen. Met de theorieboeken van de ANWB kun jij je optimaal voorbereiden op het examen. Met het theorieboek kun je de verplichte lesstof doornemen, daarna kun je jezelf toetsen met behulp van de examenvragen uit het oefenboek. Het is ook mogelijk de vragen te oefenen via een CD-rom of online door middel van een internetkaart. Met een CD-rom of online oefenen heeft als voordeel dat je gelijk oefent met de gestelde tijd die je krijgt om de vragen te beantwoorden. Van het merk Vekabest is het theorieboek voor het autorijbewijs ook verkrijgbaar in het Engels en het Turks. Wij hebben theorieboeken voor de rijbewijzen A, AM, B en BE in ons assortiment.

Vaarbewijs halen? Bestel hier je cursusboek!
Bent je bezig het halen van je Klein Vaarbewijs, zodat je lekker kunt gaan varen? Ook dan vind je bij ons geschikte theorieboeken. Met het cursusboek cursusboek Klein Vaarbewijs I + II kun je de verplichte lesstof gemakkelijk doornemen en daarna oefenen met examenvragen via een CD-rom. Heb je het vaarbewijs al, maar mis je nog ervaring met kustnavigatie, radar of marifonie? Daar hebben we ook boeken voor in ons assortiment.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina