Klein Vaarbewijs

Klein vaarbewijs

 

Het ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs I en II is hét cursusboek met alle lesstof om het examen Klein Vaarbewijs 1 en 2 te behalen. Het boek onderscheidt zich door zijn leesbare teksten en veel instructieve foto’s, kaarten en tekeningen. Door het uitgebreide trefwoordenregister is het boek ook uitstekend geschikt als naslagwerk.

3 producten

Theorieboek Klein Vaarbewijs 1 en 2

Klein Vaarbewijs I en II halen? Bereid je theorie examen optimaal voor met de ANWB Klein Vaarbewijs 1 en 2 boeken. De boeken bevatten alle leerstof die je nodig hebt voor Klein vaarbewijs 1 en Klein vaarbewijs 2. De theorieboeken worden ieder jaar herzien waardoor altijd de meest actuele wijzigingen van de reglementen in het Klein Vaarbewijs boek zijn opgenomen. De Klein vaarbewijs theorieboeken kunnen ook aangeschaft worden in combinatie met een uitgebreide examentraining. De vragen die je tijdens deze training oefent kun je ook verwachten tijdens het vaarbewijs examen.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina