Routekaarten & atlassen

574 producten
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Routekaarten & atlassen
Wanneer je gaat wandelen, fietsen of van plan bent een rondreis te maken met de auto, is het slim om van tevoren alvast (globaal) te plannen wat je wilt zien. Met een papieren kaart of atlas heb je meteen een goed overzicht van het gebied of land waar je naartoe wil. Plan voor onderweg wat leuke tussenstops en bezienswaardigheden in, want de reis is minstens zo interessant als de bestemming. Weet je al wat de bestemming wordt? Kijk dan tussen onze camping- en accommodatiegidsen voor een leuke plek om te overnachten.

Wegenatlassen
Een wegenatlas geeft je een compleet overzicht van het wegennet van een bepaald land of gebied. De meeste wegenatlassen zijn uitgevoerd in een ringband, waardoor de atlas gemakkelijk te gebruiken is tijdens de rit. In de wegenatlas van Frankrijk vind je bijvoorbeeld de grote wegen, plaatsnamenregisters en stadsplattegronden. Sommige uitgevers vermelden ook bezienswaardigheden en campings op de kaarten. Ideaal voor een rondreis met de auto!

Routekaarten
Wandelkaarten, fietskaarten en wegenkaarten zijn altijd handig wanneer de technologie je in de steek laat. Naast dat je in één oogopslag de hele route kunt zien, is een kaart ook handig omdat het een geografisch overzicht biedt van het plaatselijke landschap, zoals een uitgebreid wegennetwerk en hoogtelijnen. Naast routekaarten en wegenatlassen vind je bij ANWB ook waterkaarten. Waarbij de nadruk ligt op de waterwegen.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina