Wandelkaarten & -gidsen

192 producten
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Wandelkaarten & -gidsen
Wandel door het spectaculaire fjordenlandschap in Noorwegen, loop langs de Atlantische kust over het Pelgrimspad van de Camino Primitivo in Spanje of hike door het imponerende hooggebergte van Zwitserland. Ook in eigen land kunnen natuurliefhebbers naar hartenlust genieten van uitgezette wandelingen. Er zijn wereldwijd miljoenen kilometers wandelpaden te ontdekken. Maar waar te beginnen?

Wandelgidsen
Je kunt natuurlijk op goed geluk naar een mooi gebied rijden en daar de eerstvolgende route pakken, maar met een wandelgids leer je nieuwe gebieden optimaal kennen. In zo’n wandelboek staan nauwkeurig aangegeven routes en achtergrondinformatie over de culturele en landschappelijke bijzonderheden die je langs de route tegenkomt. De routes variëren van korte dagtochten tot meerdaagse trektochten, afhankelijk van de wensen van de gebruiker. Met een wandelgids beleef je de mooiste plekjes ter wereld!

Wandelkaarten
Tijdens een wandeling wil je je goed kunnen oriënteren, een duidelijke wandelkaart van het gebied in kwestie is dan onmisbaar. Op een wandelkaart vind je ingetekende routes op basis van een bewegwijzerd wandelnetwerk. Bovendien kun je op een wandelkaart zien op wat voor soort ondergrond je loopt en kun je met behulp van hoogtelijnen een inschatting maken van de moeilijkheidsgraad voor de af te leggen route. Naast de kant-en-klare routes kun je ook zelf je eigen route bepalen, wel zo leuk! Zo ontdek je de mooiste gebieden die perfect te voet te verkennen zijn. Tip! Zorg dat je de juiste wandeluitrusting bij je hebt, wanneer je gaat wandelen. Ontdek hier onze uitgebreide wandelcollectie.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina