Waterkaarten & -gidsen

37 producten

ANWB waterkaarten & -gidsen
Nederland en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, daarom vind je in ons waterland de mooiste vaargebieden. Bezoek de Waddeneilanden op je zeiljacht of motorboot, verken de Zeeuwse eilanden of geniet van de Biesbosch. Met de waterkaarten en inspirerende vaargidsen ga je goed voorbereid het water op. De ANWB waterkaarten zijn gedrukt op watervast en scheurvrij papier, wel zo handig op de boot!

ANWB waterkaarten
Bij ANWB vind je waterkaarten van alle Nederlandse vaargebieden, inclusief het Nederlandse kustgebied en de Waddenzee. Op een vaarkaart staan alle bevaarbare kanalen, rivieren en meren. Op de ANWB waterkaarten vind je actuele informatie over jachthavens, lig- en aanlegplaatsen, trailerhellingen, bruggen, sluizen, maximum vaarsnelheden, betonning en waterdieptes. Aan de hand van diverse knooppunten kunt je zelf een route samenstellen om de verschillende wateren van Nederland te ontdekken. In de webshop vind je onder andere een waterkaart van Nederland maar ook een waterkaart van Noord-Holland of van waterrijke gebieden als de Biesbosch en de wadden.

Inspirerende vaargidsen
Wil je een dagtocht of een meerdaagse tocht plannen op het water, dan is een vaargids geen overbodige luxe. In onze vaargidsen vind je aantrekkelijke vaartochten met vermakelijke anekdotes, praktische tips en leuke restaurants waar je met de boot kunt aanleggen. Verder vind je in onze webshop ook vaarwijzers, almanakken en inspirerende watersportboeken. Wil je een vaarbewijs halen of een marifooncursus volgen, bekijk dan hier onze cursusboeken zo kun jij je alvast goed voorbereiden.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina