Veilig en vertrouwd winkelen in onze ANWB winkels. Bekijk hier de Coronamaatregelen.

Taalgidsen & woordenboeken

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Taalgidsen

Maak je verstaanbaar in het buitenland met een taalgids. Taalgidsen bevatten handige zinnetjes die je tijdens je vakantie kunt gebruiken. Deze zinnetjes zijn verdeeld in diverse thema’s zoals overnachten, medische hulp en winkelen.

Er zijn diverse taalgidsen voor verschillende niveaus. Zo heb je altijd een taalgids die aansluit op je ervaring.

Woordenboeken

Een woordenboek is heel handig wanneer je een nieuwe taal leert. Of je nu nog op school zit of een thuiscursus doet, een woordenboek is altijd handig om bij de hand te hebben. In onze webshop hebben we diverse woordenboeken die aansluiten op verschillende behoeftes.

Onze Prisma pocketwoordenboeken zijn nummer 1 op de middelbare school. Ze zijn actueel en bevatten trefwoorden, verklaringen en voorbeelden. Naast de regulieren woordenboeken vind je in ons assortiment ook een basisonderwijs woordenboek voor jongere kinderen en een beeldwoordenboek.

Ruim assortiment taalgidsen en woordenboeken

De ANWB Webwinkel biedt een ruime keuze aan taalgidsen en woordenboeken. Dankzij ons ruime assortiment vind je altijd de taalgids of woordenboek die het beste bij je wensen past!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina