Door drukte in ons distributiecentrum en coronamaatregelen van PostNL mogelijk een langere levertijd voor je bestelling. Lees meer.

Weekendje of dagje weg

7 producten

Een leuk én voordelig weekendje weg? Bestel een handige gids met ledenvoordeel

Wilt u een weekendje of dagje weg? Een overzicht van leuke adressen vindt u gemakkelijk met onze gidsen. Bekijk bijvoorbeeld onze provinciegidsen met informatie over de bezienswaardigheden en logeeradressen. Ook vindt u diverse gidsen voor kinderen in ons assortiment. Bekijk snel het actuele aanbod in de webwinkel!

Weekendje weg? Doe inspiratie op bij de ANWB

Als u plannen heeft om een weekendje weg te gaan kunt u veel inspiratie opdoen bij de ANWB. In ons assortiment vindt u diverse gidsen boordevol met ideeën voor een weekendje weg. Er is bijvoorbeeld een gids met diverse stadswandelingen door heel Nederland. Ook voor uw stedentrips bent u bij ons aan het goede adres, we hebben diverse reisgidsen in ons assortiment.

Dagje weg?

Wilt u een dagje weg maar weet u niet waarheen? Bij de ANWB vindt u een ruime collectie gidsen die u helpen een keuze te maken. Er is bijvoorbeeld een gids met wel 1000 dingen die u in Nederland kunt doen. Ook met kinderen vindt u altijd een leuk dagje weg, ieder seizoen. Bekijk snel het volledige assortiment en maak uw keuze!

Uw gidsen online bestellen

Heeft u een geschikte gids gevonden voor een weekendje weg of een lekker dagje uit? Bestel hem dan heel gemakkelijk in de webwinkel. Als lid van de ANWB profiteert u daarnaast van ledenvoordeel, een fijne korting. Maak uw keuze en bestel uw gidsen voor een weekendje of dagje weg online!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina