Buiten met je hond

SKU# 9789022573488

In Buiten met je hond laat boswachter Arjan Postma zien hoe wandelen met je hond een feest wordt.
Meer informatie over dit product
Leden 16,99
Niet leden 16,99

  • Levertijd 2-3 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

In Buiten met je hond laat boswachter Arjan Postma zien hoe wandelen met je hond een feest wordt. Hij neemt je mee naar de mooiste (losloop)gebieden in Nederland, van rustige bossen en heidevelden tot levendige stranden en woeste rivierlandschappen. Ook geeft hij praktische tips hoe je meer haalt uit je dagelijkse uitlaatrondje.

Arjan, bekend van onder andere RTL Late Night, leert je kijken door de ogen van een hond. Waarom worden ze blij van het strand? Waarom houden ze niet van regelmaat? En waarom 'Facebooken' ze met elkaar? Ook vertelt hij over de impact van honden op het wild in de natuur.

Terwijl de hond lekker uitraast, leer je over het landschap waar je doorheen loopt en wat daar allemaal te zien is. Net als in zijn eerste boek Buiten! weet Arjan met zijn aanstekelijke enthousiasme de Nederlandse natuur voor je tot leven te brengen. Een aanrader voor iedere hondenbezitter!

Specificaties
EAN: 9789022573488
Categorie: Bomen en planten
Gewicht (kg): 288 gr.
Thema: Sport en Hobby
ISBN: 9789022573488
Aantal pagina's: 200
Binding: Paperback
Afmetingen (lxbxh): 215 x 140 x 19 mm
Verschijningsdatum: Mei 2015

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina