Capitool reisgids Frankrijk

SKU# 9789000341702

Geef als eerste een review

Landelijk leven

De keuken en de wijnen van Frankrijk zijn we...


Meer informatie over dit product
Leden 38,99
Niet leden 38,99

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Landelijk leven

De keuken en de wijnen van Frankrijk zijn wereldberoemd. Het leven op het land, tafels in de zon en een overvloed aan wijn en sterkte verhalen is voor de Fransen zelf even aanlokkelijk als voor de toeristen. Het Franse landschap is heel afwisselend, van bergplateaus tot vruchtbaar akkerland, van traditionele dorpjes tot deftige boulevards. Elke regio heeft zijn eigen kenmerken, maar de hoofdstad Parijs vormt de spil van het land. Tot de grootste publiekstrekkers van de stad behoren het Louvre en de Eiffeltoren.

De Capitool Reisgids Frankrijk

In de reisgids Frankrijk is het land opgedeeld in zestien gebieden. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Met ook geschiedenis, accommodatie, restaurants, amusement, buitenactiviteiten en winkels. Met de frisse nieuwe lay-out, nieuwe hotel- en restaurantpagina's, verbeterde kaarten en nieuwe reisroutes heeft de reisgids een complete make-over gekregen.

Specificaties
EAN: 9789000341702
Continent: Europa
ISBN: 9789000341702
Land: Frankrijk
Thema: Reizen en talen
Aantal pagina's: 672
Binding: Hardcover
Categorie: Landgids
Afmetingen (lxbxh): 224 x 131 x 32 mm
Merk: Capitool
Schrijf als eerste een review over Capitool reisgids Frankrijk Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina