Capitool reisgids Zeeland

SKU# 9789000342372

Geef als eerste een review
Uitgebreide reisgids met plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van histiorische wijken.
Meer informatie over dit product
Leden 9,99
Niet leden 9,99

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Capitool reisgids Zeeland

De Zeeuwse 'eilanden' liggen in het mondingsgebied van de Maas en de Schelde. De eeuwenlange strijd tegen het water heeft zijn stempel gedrukt op de geschiedenis, het landschap en zijn bewoners. Op verschillende plaatsen zijn de littekens van de strijd nog in het landschap terug te vinden. De weidsheid van de Zeeuwse delta en het uitgestrekte polderlandschap met zijn vele binnendijken zijn beeldbepalend voor Zeeland.

In de reisgids Zeeland is de provincie opgedeeld in vijf gebieden. Ieder gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken.

Specificaties
EAN: 9789000342372
Continent: Europa
ISBN: 9789000342372
Land: Nederland
Thema: Reizen en talen
Aantal pagina's: 96
Binding: Paperback
Categorie: Regiogids
Afmetingen (lxbxh): 216 x 125 x 9 mm
Merk: Capitool
Schrijf als eerste een review over Capitool reisgids Zeeland Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina