Caravan en camper accu 100Ah

SKU# 8719326448855

ANWB
• Onderhoudsvriendelijk
• Bestand tegen vibraties
• Eenvoudig opladen
• Geoptimaliseerde capaciteit - 100 Ah (K20)
• Lange levensduur

Meer informatie over dit product
Leden 149,00
Niet-leden 169,00

Dit artikel wordt rechtstreeks geleverd door onze partner CLS met Dynalogic. Let op! Afwijkende retourvoorwaarden. Meer informatie.
  • Levertijd 2 - 4 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 40,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie

De ANWB recreatie accu’s zijn speciaal voor het gebruik aan boord van caravans en campers. De kenmerken van de ANWB recreatie accu’s vormen een robuuste accu en driemaal de cyclische bestendigheid ten opzichte van een startaccu.

De C95751 is 100 Ah (K20 = bij 20 uur ontladen)

Onderhoud

De recreatie accu’s van de ANWB zijn onderhoudsvriendelijk. De transparantie behuizing en de min/max markering aan de zijkant maakt dat het makkelijk is om te controleren of de accu bijgevuld moet worden. Moet de accu bijgevuld worden? Dan is dit gemakkelijk te doen doordat de accu makkelijk op te maken is. Bijvullen met gedestilleerd water of gedemineraliseerd water is daarmee zo gedaan. Het laden van de accu kunt u doen met een conventionele acculader.

Capaciteit

Om de juiste accu te bestellen is het belangrijk om vooraf te berekenen welke capaciteit accu u nodig hebt. Om dit te berekenen hebt u de wattage nodig van alle apparaten die u gaat aansluiten op de accu. Wanneer van alle apparaten bekend is hoeveel Watt ze zijn is het belangrijk om te weten hoeveel uur het apparaat gebruikt moet kunnen worden. Met deze gegevens kunt u berekenen hoeveel Ampère-uur elk apparaat nodig hebt. De volgende formule kan gebruikt worden. "Watt / volt (12 volt) = Ampère. Ampère x aantal uur actief = Ampère-uur (Ah) Tel vervolgens alle uitkomsten bij elkaar op waarmee de totale capaciteit (Ah) berekend is. "

Om diepte-ontlading te voorkomen is het belangrijk om een veiligheidsfactor toe te passen. Voor de natte accu’s dient een veiligheidsfactor van 70% genomen te worden. Vermenigvuldig de totale capaciteit hiervoor met 1,7. Voor AGM accu’s dient een veiligheidsmarge van 30% genomen te worden. Vermenigvuldig de totale capaciteit daarvoor met 1,3.

Specificaties:
Voltage 12
Ah (K5) 75
Ah (K20) 100
Ah (K100) 110
Hoogte totaal 190
Hoogte box 190
Breedte 175
Lengte 354
Gewicht (

Specificaties
Merk: ANWB
EAN: 8719326448855

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina