Ledenvoordeel bij Car-Bags

Nu een gratis toilettas t.w.v. 19.95 bij besteding vanaf €150 bij Car-Bags

Inpakken was nog nooit zo makkelijk!
Bijna iedereen kent het wel. Je pakt de auto in om met vakantie te gaan en de stapel tassen was toch nèt iets groter dan de bagageruimte van de auto. Car-Bags maakt aan deze onnodige stress een eind. Een set tassen van Car-Bags is precies op maat gemaakt voor jouw auto. Ieder gezinslid een eigen tas en alles past. Altijd !

Nooit meer passen en meten
Car-Bags tassen zijn op maat gemaakt voor jouw auto. Dat betekent dat de auto eenvoudig wordt ingeladen en de kofferruimte altijd optimaal benut. Bovendien liggen er geen losse spullen meer in de kofferruimte, wel zo veilig!

Compact op te bergen
De tassen van Car- Bags zijn volledig opvouwbaar. Ze nemen dus tussen de vakanties nauwelijks ruimte in huis in. Ook ideaal op de vakantiebestemming.

Kwaliteit en garantie
Car-Bags tassen zijn van zeer hoge kwaliteit. Op alle tassen wordt dan ook 3 jaar garantie gegeven!

Kies de set die voor jouw auto is gemaakt
Door op onderstaande knop te klikken ga je naar de website van Car-Bags. Op deze website kun je makkelijk selecteren op automerk en - type en krijg je direct te zien welke tassenset voor jouw auto is ontworpen. Bestel de tassenset en ontvang als ANWB lid gratis een toilettas ter waarde van € 19.95 bij besteding vanaf €150,-.

Let op: Alleen wanneer je via de onderstaande link bij Car-Bags bestelt krijg je de gratis toilettas.

Bestel direct bij Car-bags

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina