Het is druk in onze webwinkel! De levertijd bedraagt 2-5 werkdagen | Bestellingen zijn ook af te halen in de winkel > Meer informatie

Care Plus insect SOS gel

SKU# 8714024386256

Care Plus
After bite gel die de huid verzacht en kalmeert na insectensteken en -beten of na aanraking met de brandharen van de processierups. Snelle verlichting door ammoniak en kamfer en met etherische olien zoals bisabolol en tea tree oil.
Meer informatie over dit product
Leden 5,95
Niet-leden 6,95

  • Levertijd 2 -5 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 30,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie

Care Plus insect SOS gel

De Care Plus insect SOS gel is door Tropenzorg speciaal ontwikkeld tegen jeuk en irritatie na een insectenbeet of -steek. De gel verzacht en kalmeert de huid na insectensteken van bijvoorbeeld muggen, wespen en paardenvliegen. Ook na aanraking met de brandharen van de processierups en bij brandnetels of een kwallenbeet werkt de gel verzachtend.

Deze gel bevat in eerste instantie ammoniak welke een bewezen kalmerende werking heeft en kamfer wat de huid verhard. Andere hulpstoffen in dit product zijn: bisabolol, tea trea olie en eucalyptus. Deze laatste zorgt er onder anderen voor dat de gel een prettige geur achter laat nadat de initiële geur is vervlogen, welke een prettige geur achterlaat.

Gebruiksaanwijzing van de after bite gel

Na een steek of beet zo spoedig mogelijk een ruim laagje aanbrengen op en rond de plek. Indien gewenst herhalen. Pas afdekken wanneer de gel droog is. Schudden voor gebruik. De Care Plus insect SOS gel zit in een handzame doseerverpakking: gemakkelijk voor op reis. Bevat ammoniak en limonene. Voor uitwendig gebruik.

Let op: Buiten bereik van kinderen houden en bewaren. Contact met de ogen, mond, open wonden en slijmvliezen vermijden. Te gebruiken bij personen vanaf 2 jaar. Niet gebruiken bij allergie tegen een van de ingrediënten. Indien de symptomen aanhouden of erger worden een arts raadplegen.

Specificaties
Garantie: 1 jaar
Merk: Care Plus
EAN: 8714024386256

1 review over Care Plus insect SOS gel

J terlouw
5 5

is goed in gebruik

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina