Care Plus insect SOS gel

SKU# 8714024386256

Care Plus
1 review
After bite gel die de huid verzacht en kalmeert na insectensteken en -beten. Snelle verlichting door ammoniak en kamfer en met etherische olien zoals bisabolol en tea tree oil.
Meer informatie over dit product
Leden 5,95
Niet leden 6,95

  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Care Plus insect SOS gel

De Care Plus insect SOS gel is door Tropenzorg speciaal ontwikkeld tegen jeuk en irritatie na een insectenbeet of -steek. De gel verzacht en kalmeert de huid na insectensteken van bijvoorbeeld muggen, wespen en paardenvliegen alsook kwallen en brandnetels.

Deze gel bevat in eerste instantie ammoniak welke een bewezen kalmerende werking heeft en kamfer wat de huid verhard. Andere hulpstoffen in dit product zijn: bisabolol, tea trea olie en eucalyptus. Deze laatste zorgt er onder anderen voor dat de gel een prettige geur achter laat nadat de initiële geur is vervlogen, welke een prettige geur achterlaat.

Gebruiksaanwijzing van de after bite gel

Na een steek of beet zo spoedig mogelijk een ruim laagje aanbrengen op en rond de plek. Indien gewenst herhalen. Pas afdekken wanneer de gel droog is. Schudden voor gebruik. De Care Plus insect SOS gel zit in een handzame doseerverpakking: gemakkelijk voor op reis. Bevat ammoniak en limonene. Voor uitwendig gebruik.

Let op: Buiten bereik van kinderen houden en bewaren. Contact met de ogen, mond, open wonden en slijmvliezen vermijden. Te gebruiken bij personen vanaf 2 jaar. Niet gebruiken bij allergie tegen een van de ingrediënten. Indien de symptomen aanhouden of erger worden een arts raadplegen.

Specificaties
EAN: 8714024386256
Merk: Care Plus

1 review over Care Plus insect SOS gel

Schrijf review
Schrijf een review over Care Plus insect SOS gel Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Jayton van den Berg
Uw beoordeling
5 5

Perfecte zalf

Stopt heel snel met jeuken.
Ik was bang dat het te weinig was in de tube, maar 1/3 gebruikt na 3weken Indo met twee personen.
Fijn dat de zalf snel en effectief werkt.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina