Carnaval op Curacao

SKU# 9789088501845

Geef als eerste een review
Carnaval op Curaçao neemt de lezer mee in de beleving van het grootste Curaçaose volksfeest...
Meer informatie over dit product
Leden 14,00
Niet leden 14,00

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
Carnaval op Curaçao neemt de lezer mee in de beleving van het grootste Curaçaose volksfeest van het jaar. Kleurrijk en sprankelend. Origineel, professioneel en innovatief. Groots en prachtig, bedoeld voor iedereen. Om van te genieten. Om aan deel te nemen. Een bevolking die zich op zn best laat zien. Een feest dat culturen samenbrengt en met elkaar verbroedert. In beeld gebracht door Bea Moedt en aangekleed door Elodie Heloise met verhalen en interviews. Carnaval op Curaçao, beleef het mee!

Fotografe Bea Moedt woont sinds 1993 op Curaçao. Ze was meteen onder de indruk van alles wat het eiland te bieden heeft. Door talloze mooie en kleurrijke foto's weet ze de mooiste plekken vast te leggen en een beeld te geven van het leven op Curaçao.
Specificaties
EAN: 9789088501845
Aantal pagina's: 96
Schrijf als eerste een review over Carnaval op Curacao Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina