Christopeit crosstrainer CX-6 ergometer

SKU# 4044163091266

Geef als eerste een review
Crosstrainer Christopeit CX 6
Meer informatie over dit product
Leden 499,95
Niet leden 549,95

Dit artikel wordt rechtstreeks geleverd door onze partner met Fa. Beentjes transport BV. Klik hier voor meer informatie.
1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
Deze luxe crosstrainer van Christopeit is de perfecte gulden middenweg voor degene die kwaliteit zoekt, maar niet het geld wil uitgeven van een professionele crosstrainer. Kortom, veel kwaliteit voor een scherpe prijs. De ergometer staat garant voor een soepele tred en een workout met gestroomlijnde overgangen en kan belast worden tot een lichaamsgewicht van 150 Kg. Er is een ruime keuze aan programma's, deze zijn tevens individueel af te stemmen. De luxe en grote display geeft een gelijktijdige weergave van alle belangrijke gegevens waaronder tijd, snelheid, afstand, hartslag en benadering van calorieën. Gewoon de ideale crosstrainer voor gemiddeld intensief gebruik thuis. Computer gestuurde weerstand Ergometer (nauwkeurig) Vliegwiel massa: 12 Kg 12 training programma's 5 hartslag programma's 5 individuele programma's Lichaamsvet & fitness test Luxe kleuren LCD display Ontvanger voor draadloze hartslagmeter Ingebouwde handpolsmeting Verstelbare pedalen Gebruikersgewicht max: 150 Kg
Specificaties
EAN: 4044163091266
Merk: Christopeit
Schrijf als eerste een review over Christopeit crosstrainer CX-6 ergometer Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina