Christopeit Hometrainer CL-3

SKU# 4044163013053

Geef als eerste een review
Christopeit Hometrainer CL-3
Meer informatie over dit product
Leden 209,95
Niet leden 229,95

Dit artikel wordt rechtstreeks geleverd door onze partner met Fa. Beentjes transport BV. Klik hier voor meer informatie.
1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
De Christopeit CL-3 hometrainer is een stabiele hometrainer met een succesvol design en frisse kleurstelling. Door het slijtvaste magnetisch remsysteem en de gebruikte riemaandrijving kun je geruisloos trainen. De weerstand is instelbaar in 8 stappen. De computer is eenvoudig te bedienen met grote toetsen en het grote LCD-display is gemakkelijk af te lezen. De handsensoren zijn geïntegreerd in het stuur. Het zadel is verticaal en horizontaal verstelbaar zodat je een aangename individuele trainingspositie kunt instellen. De anti-slip pedalen zorgen voor een stabiele voetpositie tijdens het fietsen. De voorste transportwielen zorgen voor een gemakkelijke verplaatsing. Specificaties -Transportwielen. -Zadel zowel verticaal als horizontaal te verstellen. -Digitale display, welke tijd, snelheid, afstand, totale afstand, ca. calorieverbruik, hartslag en scan aangeeft.
Specificaties
EAN: 4044163013053
Merk: Christopeit
Schrijf als eerste een review over Christopeit Hometrainer CL-3 Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina