Christopeit Mini Bike MB-4 met motor

SKU# 4044163013411

Geef als eerste een review
Christopeit Mini Bike MB-4 met motor
Meer informatie over dit product
Leden 149,95
Niet leden 169,95

Dit artikel wordt rechtstreeks geleverd door onze partner met Fa. Beentjes transport BV. Klik hier voor meer informatie.
1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
Minibike Christopeit MB4 is zeer geschikt voor therapeutische training. De elektrisch aangedreven minibike MB4 is de gemotoriseerde uitvoering van de Christopeit minibike MB3 en is bij uitstek geschikt voor revalidatie doeleinden, bij minder validiteit of verminderde krachten ten gevolge van ouderdom of ziekte. De pedalen van de elektrische minibike roteren, draaien automatisch door middel van motorische aandrijving, waardoor het maken van een trapbeweging niet nodig is. U kunt de Christopeit MB4 op verschillende snelheden instellen, van een uiterst lichte tot zeer zware inspanning. Van zeer licht meetrappen met de motorische aandrijving van de elektrische stoelfiets tot grotendeels zelf trappen. Hiermee traint u met de stoelfiets MB4 op het niveau dat bij u past. De verstelbare voetriemen houden uw handen en voeten op hun plaats tijdens het trainen. De multifunctionele trainingscomputer van de Christopeit minibike MB4 registreert de tijd en de snelheid. De Christopeit MB4 stoelfiets is voorzien van een afstandsbediening waarmee tijd en snelheid zijn in te stellen. De MB4 stoelfiets is geschikt voor de training van armen en benen. De Christopeit Mini Bike is zeer handig en efficiënt. Door het formaat en het gewicht (6,0kg) is de duo trainer gemakkelijk te verplaatsen en mee te nemen. De elektrische MB4 is uitermate geschikt voor een training in de zittende positie, waardoor er bijvoorbeeld efficiënt getraind kan worden terwijl u televisie kijkt of achter een bureau zit. Deze Christopeit mini bike MB4 brengt energie en activeert tegelijkertijd de bloedsomloop. Door gebruik te maken van de elektrische mini bike kunt u de beweeglijkheid van de armen en benen behouden en vergroten. Ook helpt de MB4 bij het trainen van de spieren. De benen en het bovenlichaam kunnen op eigen niveau intensief getraind worden met de Christopeit stoelfiets. Tevens bevordert trainen met de elektrische minibike de bloedcirculatie en het uithoudingsvermogen van uw lichaam.
Specificaties
EAN: 4044163013411
Merk: Christopeit
Schrijf als eerste een review over Christopeit Mini Bike MB-4 met motor Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina