Bestel- en leveringsvoorwaarden CLS

Levering en levertijd

  • Dit artikel wordt rechtstreeks geleverd door onze partner CLS met Dynalogic.
  • Levertijd: 2 -3 werkdagen .

Ruilen en retourneren

Heb je het verkeerde artikel besteld of ben je er niet tevreden over ? Dan kun je binnen 30 dagen na ontvangst de bestelling kosteloos retourneren.:

Omdat fietsaccu's lithium-ion cellen bevatten kun je deze niet met elke pakketbezorger terugsturen en ook niet terugbrengen naar een ANWB-winkel noch terugsturen aan het ANWB magazijn.:

Retourneren kan uitsluitend via de door CLS aangegeven vervoerder: Dynalogic. De fietsaccu dien je retour te sturen in de originele verpakking, omdat daar de vereiste veiligheidswaarschuwingen op staan vermeld.:

Om het proces zo veilig- en snel mogelijk te laten verlopen vragen we je het online retourformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Vervolgens doorlopen we de volgende stappen:

  • Wij nemen contact met je op voor het inplannen van een retourafspraak.
  • Op de afgesproken dag wordt je pakket opgehaald door onze vervoerder Dynalogic. Je hoeft zelf geen label te printen, de vervoerder neemt deze mee.
  • Na ontvangst bij CLS zullen wij het geretourneerde product beoordelen en controleren op beschadigingen en defecten.
  • Na beoordeling en goedkeuring word het verschuldigde geldbedrag binnen 14 dagen teruggestort
  • Zodra wij de retourzending hebben verwerkt ontvangt u een bevestiging per e-mail. Binnen 14 werkdagen wordt het aankoopbedrag teruggestort.

Artikelen van deze leverancier kunnen niet via de ANWB Winkel worden geruild of geretourneerd noch via het webshop magazijn van de ANWB

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina