ANWB Partnerlidmaatschap

Testcase show image from media:

 

Omdat je ook wel eens apart van elkaar onbezorgd wil genieten.

Voor slechts €6,- per jaar is uw partner ook lid van de ANWB. Wel zo handig: U kunt allebei profiteren van alle voordelen van een ANWB-lidmaatschap, ook als u niet samen er op uit bent.

Voor wie?

Het ANWB Partnerlidmaatschap is een volwaardig lidmaatschap bedoeld voor partners van leden. Zo heeft u altijd uw eigen ANWB-lidmaatschapskaart op zak en kunt u altijd gebruik maken van de voordelen van het lidmaatschap, in onze winkels, bij restaurants, attractieparken en musea.

Partner aanmelden

Voor €6,- allerlei kortingen en voordelen  

  • Gratis ANWB Routekaarten en reiswijzers: De kaarten tonen de autosnelwegen en andere hoofdwegen. De diverse ledenwijzers geven u informatie en tips over o.a. dagjes uit, verkeersregels in het buitenland, etc.
  • Korting bij ANWB-winkels en in de webwinkel: Als ANWB-lid krijgt u korting op ANWB-uitgaven en Human Nature Kleding
  • Gebruik van de Alarmcentrale: De ANWB geeft advies en informatie in noodsituaties in het buitenland zoals b.v. bij het verwijzen naar het dichtsbijzijnde ziekenhuis of ambassade, wat te doen bij verlies of diefstal van paspoort, informatie bij rampen, etc.
  • Gratis juridisch advies in binnen- en buitenland: Juridisch advies door onze gespecialiseerde medewerkers op het gebied van recreatie, vakantie en toerisme.
  • De ANWB komt op voor uw belangen: Dankzij uw steun kan de ANWB met veel succes opkomen voor haar leden op het gebied van mobiliteit, verkeersveiligheid, recreatie en vakantie. Zo zorgen wij ervoor dat er b.v. voldoende recreatiemogelijkheden zijn in uw omgeving en voor verkeerseducatie op scholen. Ook helpt de ANWB u graag met informatie en advies. Heel handig zijn o.a. de ANWB producttests, b.v. voor kinderzitjes en winterbanden.

Belangrijk om te weten

  • Onder partners wordt verstaan: een duurzame partnerrelatie en bij de burgerlijke stand op hetzelfde adres ingeschreven als het hoofdlid. Onder partner wordt dus niet verstaan familieleden die op hetzelfde adres wonen, zoals broer, zus, vader, moeder, dochter of zoon.
  • Partnerleden ontvangen geen Kampioen omdat naar hetzelfde adres al een Kampioen wordt gestuurd.
  • De betaling van de service(s) van de Wegenwacht en eventuele abonnementen van de partner geschiedt via het hoofdlid.

Het partnerlidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd tenzij u voor 15 november opzegt.

Lid worden van de ANWB

Profiteer direct van alle kortingen en voordelen die het ANWB lidmaatschap u te bieden heeft.

Ja, ik word lid
 
 
 
 

ANWB Contact Center

088-2692 222

maandag t/m vrijdag 08:00 - 20:00 uur, zaterdag 08:30-17:00 uur, zon- en feestdagen gesloten.

 
 
 
 
 
 

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina