Crumpled City Map Berlijn

SKU# 9788890426407

Geef als eerste een review
In tegenstelling tot papieren plattegronden, kun je de Crumpled City Map makkelijk in je tas of jaszak proppen.
Meer informatie over dit product
Leden 10,95
Niet leden 10,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Crumpled City Map Berlijn

Het lijkt bijna onmogelijk, een stadsplattegrond netjes opvouwen na gebruik. Niet te spreken over het uitvouwen ervan zonder met gigantisch stuk papier in je handen midden op straat te staan. Met de Crumpled City Map is dat probleem verleden tijd. In tegenstelling tot papieren plattegronden, kun je de Crumpled City Map makkelijk in je tas of jaszak proppen, eventueel in het bijgeleverde zakje, zonder dat hij beschadigt. Zorgen over het netjes opvouwen van de kaart hoef je je met deze city map niet te maken. De kaarten zijn geprint op speciaal materiaal: lichtgewicht, ijzersterk en 100% waterproof.

DE IDEALE KAART VOOR JE CITYTRIP

De collectie Crumpled City Maps bestaat uit een groot aantal interessante steden over de wereld. Elke City Map bevat gedetailleerde informatie over een groot deel van de stad, inclusief straten, monumenten, musea, art galleries en veel meer. Ook bevat de kaart een sightseeing index en lijst met unieke ‘Soulsights’. De kaart is Engelstalig.

WELKE STAD KIES JIJ?

De Crumpled City Map is te krijgen van de volgende steden: Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Edinburgh, Hong Kong, Singapore, Kaapstad, Kopenhagen, Krakau, Lissabon, London, Madrid, Melbourne, Milaan, München, New York, Parijs, Rome, Stockholm, Sydney, Tokyo, Wenen, Reykjavik en Istanbul.

Specificaties
EAN: 9788890426407
ISBN: 9788890426407
Continent: Europa
Stad: Berlijn
Land: Duitsland
Binding: Kaart
Schrijf als eerste een review over Crumpled City Map Berlijn Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina