Cybex SIRONA M2 I-SIZE incl. Base M Mystic Pink | purple

SKU# 4058511122557

Cybex SIRONA M2 I-SIZE incl. Base M Mystic Pink | purple
Meer informatie over dit product
Leden 429,00
Niet leden 449,00

Dit artikel wordt rechtstreeks geleverd door onze partner met PostNL. Klik hier voor meer informatie.
  • Levertijd Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag geleverd
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Cybex Sirona M2 I-Size Autostoel

Het belangrijkste onderdeel van iedere autorit met kinderen is optimale veiligheid. Cybex heeft werelds meest vooraanstaande technologieën op het gebied van kindveilig vervoer in een nieuw product samengebracht: de Cybex Sirona M I-Size. Dit is dan ook de eerste autostoel van Cybex die goedgekeurd is volgens de meest recente en meest strenge veiligheidsnorm I-Size I-Size en achterwaarts vervoer Eén van de belangrijkste eisen van de I-Size norm is dat een I-Size autostoel kinderen tot 15 maanden achterwaarts moet kunnen vervoeren. Zo ook de Sirona M. In achterwaarts gerichte autostoeltjes, zoals de Sirona M, worden de krachten van een aanrijding gelijkmatig over een groot vlak verdeeld. De druk op hals, hoofd en borst wordt zodoende aanmerkelijk teruggebracht. De Cybex Sirona M autostoel werkt als een beschermend harnas en ondersteunt het kwetsbare hoofd en de hals. Zo draagt de achterwaarts gerichte Cybex Sirona M bij aan vermindering van letsel bij een frontale botsing.De Cybex Sirona M kan achterwaarts gebruikt worden tot een lengte van 105 cm, en mag voorwaarts gebruikt worden vanaf 76 cm en een leeftijd vanaf 16 maanden. De Sirona M kan gebruikt worden tot max. 18 kg (ongeveer 4 jaar). Het veranderen van achterwaarts naar voorwaartse positie gaat eenvoudig met een kliksysteem. ISOFIX Base De Cybex Sirona M wordt geleverd inclusief ISOFIX base met een steunpoot aan de voorkant voor nog meer stabiliteit. De Sirona M kan enkel met deze ISOFIX base bevestigd worden in de auto. ISOFIX zorgt voor een makkelijkere, snellere en veiligere installatie van de autostoel. Vele functies De Sirona M I-Size autostoel beschikt over vele functies die het vervoeren van je kindje veilig, comfortabel en makkelijk maken. Zo heeft de autostoel een geïntegreerd L.S.P. systeem dat je kind optimaal beschermd bij een zijdelingse botsing.

Specificaties
EAN: 4058511122557
Merk: Cybex

Cybex SIRONA M2 I-SIZE incl. Base M Mystic Pink | purple heeft nog geen reviews

Schrijf review
Cybex SIRONA M2 I-SIZE incl. Base M Mystic Pink | purple heeft nog geen reviews Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina