Dagboek van een Gringo - Deel 3

SKU# 9789462544628

Geef als eerste een review
Gart van Gennip woont al acht jaar in Iquitos, Peru. Hij kwam hier om een jaar Engelse...
Meer informatie over dit product
Leden 18,95
Niet leden 18,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
Gart van Gennip woont al acht jaar in Iquitos, Peru. Hij kwam hier om een jaar Engelse les te geven, maar raakte al gauw zo betrokken bij het leven in deze bijzondere stad en bij de mensen die hij leerde kennen, dat een jaar niet genoeg bleek. Dagboek van een Gringo is een boek vol verrassende en vaak grappige verhalen over de culturele verschillen en de problemen en frustraties waar een Nederlander mee te maken kan krijgen. Maar ook de ontroerende, persoonlijke verhalen over de mensen die hier leven komen aan bod. Hoewel het leven in Iquitos soms zwaar en teleurstellend kan zijn, heeft het ook zijn zonnige en luchtige kanten. Ga met Gart van Gennip en zijn gasten op pad door Belén, naar Quistococha, of op expeditie de jungle in, naar het Allpahuayo Mishana Natuurreservaat. Tenslotte zet Gart de eerste voorzichtige stappen op het pad naar het sjamanisme en de spirituele mysteries van het regenwoud.
Specificaties
EAN: 9789462544628
Aantal delen: Dagboek van een Gringo
Aantal pagina's: 296
Schrijf als eerste een review over Dagboek van een Gringo - Deel 3 Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina