Dominicus Colombia

SKU# 9789025758837

Geef als eerste een review
Strategisch gelegen als poort tot Zuid-Amerika, met kusten aan twee oceanen, is Colombia...
Meer informatie over dit product
Leden 23,99
Niet leden 23,99

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
Strategisch gelegen als poort tot Zuid-Amerika, met kusten aan twee oceanen, is Colombia als reisbestemming een nieuwe, positieve verrassing. Het landschap van Colombia, grotendeels gevormd door de uitlopers van de indrukwekkende Andes, is bijzonder gevarieerd met smaragdgroene valleien, ruig hoogland, kurkdroge woestijn en klam tropisch regenwoud. De Colombiaanse cultuur in al z'n facetten gaat terug tot de tijd van de inheemse bevolking, duizend jaar voordat de Europeanen hier neerstreken. Van de koloniale stedelijke parels Cartagena en Popayán tot de archeologische parken bij San Agustín en Tierradentro - overal in Colombia zijn de sporen van een rijk verleden zichtbaar. De Colombianen zetten momenteel vol in op hun toekomst. Geniet met ze mee, op de opzwepende muziek van nationaal icoon Shakira, dromend in de literaire werkelijkheid van schrijver Gabriel García Márquez en genietend van de voluptueuze vormen van beeldend kunstenaar Fernando Botero.
Specificaties
EAN: 9789025758837
Thema: Reizen en talen
Categorie: Landgids
Aantal pagina's: 240
Continent: Zuid Amerika
ISBN: 9789025758837
Land: Colombia
Afmetingen (lxbxh): 210 x 136 x 16 mm
Binding: Paperback
Merk: Dominicus
Schrijf als eerste een review over Dominicus Colombia Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina