Dominicus Dresden en Leipzig | ANWB Webwinkel

Dominicus Dresden en Leipzig

SKU# 9789025763565

Geef als eerste een review
Je kunt in Dresden kiezen uit musea en klassieke muziek van wereldniveau, en de stad heeft bovendien een bruisend alternatief uitgaansleven.
Meer informatie over dit product
Leden 19,99
Niet leden 19,99

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Dominicus Dresden en Leipzig

Je kunt in Dresden kiezen uit musea en klassieke muziek van wereldniveau, en de stad heeft bovendien een bruisend alternatief uitgaansleven. Leipzig heeft een reputatie vanwege moderne kunst, maar is ook dé plek voor wie gewoon wil winkelen en genieten van de goede dingen van het leven. Beide steden zijn ontspannen, ruim opgezet en hebben bijzondere natuur binnen handbereik, deels zelfs binnen de stadsgrenzen: ideaal voor wie wil wandelen of fietsen. In de stadscentra bepaalt het verleden nog vaak de sfeer. Het nabijgelegen Ertsgebergte is rijk aan kersttradities en natuur. Ook het Sächsisches Burgenland met zijn vele kastelen, het landelijke Oberlausitz en de unieke Sächsische Schweiz bieden ongekende mogelijkheden voor de bezoeker die eropuit wil trekken.

Specificaties
EAN: 9789025763565
Continent: Europa
ISBN: 9789025763565
Land: Duitsland
Thema: Reizen en talen
Stad: Dresden
Aantal pagina's: 192
Binding: Paperback
Categorie: Stedengids
Afmetingen (lXbXh): 210 x 137 x 12 mm
Merk: Dominicus
Schrijf als eerste een review over Dominicus Dresden en Leipzig Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina