Dominicus Schotland

SKU# 9789025763541

Geef als eerste een review
In dit boek worden 37 bergtochten in Schotland, Wales en Engeland beschreven, waarvan 11...
Meer informatie over dit product
Leden 22,95
Niet leden 22,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
In dit boek worden 37 bergtochten in Schotland, Wales en Engeland beschreven, waarvan 11 meerdaagse tochten en 26 dagtochten - bij elkaar 83 dagen bergwandelen. Aangezien Schotland de meeste ruwe bergen telt, zijn daarvan vijf gebieden opgenomen: de eenzame Noordwestelijke Hooglanden, de populaire Cairngorms, de magische bergen rond Ben Nevis en Glencoe, het rotsige eiland Skye en het verrassende eiland Arran. Van Wales worden de weidse Brecon Beacons en het alpiene Snowdonia beschreven. En van Engeland komt het uiterst gevarieerde Lake District aan bod. Elke tocht is voorzien van een korte karakteristiek en een uitgebreide beschrijving plus noodzakelijke wandelinformatie, zoals hoe je er komt, welke kaart je nodig hebt en waar je kunt overnachten. De tochtbeschrijvingen worden afgewisseld met levendige kaders. waarin aan de tochten gerelateerde achtergrondinformatie en anekdotes staan. Verder vind je vooral veel inspiratie en tips over het Britse weer, het wildkamperen, de bothy's en het navigeren zonder paden. De Britse bergen mogen relatief gezien niet hoog zijn, ruig zijn ze zeker. Hopelijk vormt dit boek voor de lezer een inspiratiebron om bewust die natuur op te zoeken, er deel van uit te maken en haar te respecteren.

Jolanda Linschooten (www.OutdoorFoto.nl) is freelance fotograaf en auteur. Zij maakte o.a. reportages voor National Geographic Adventure en National Geographic Traveler, en bovendien verschenen er van haar hand diverse boeken. Als beroepsavonturier maakt zij wildernisexpedities, waarover ze multimediapresentaties geeft. Ook verzorgt zij fotoworkshops. Tijdens de spannende Britse bergtochten die Jolanda voor deze gids eerst liep, ontdekte zij dat er zelfs op een overbevolkt eiland als Groot-Brittannië verrassend veel wildernis te beleven valt - voor iedereen bereikbaar en dicht bij huis!
Specificaties
EAN: 9789025763541
Aantal pagina's: 344
Schrijf als eerste een review over Dominicus Schotland Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina