Dominicus Slowakije

SKU# 9789025762674

Geef als eerste een review
Zelfs als modern westers land heeft Slowakije nog altijd iets romantisch. Bezoek vooral ...
Meer informatie over dit product
Leden 23,99
Niet leden 23,99

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
Zelfs als modern westers land heeft Slowakije nog altijd iets romantisch. Bezoek vooral de schilderachtige historische stadjes met monumenten, kerken en burchten, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. De hoofdstad Bratislava wordt ook wel de 'Parel aan de Donau' genoemd. Maar ook buiten de steden valt er in Slowakije een hoop te zien en te beleven. Skiën in de Lage Tatra, wandelen in het hooggebergte, fietsen langs de Donau en het bezoeken van culturele evenementen behoren tot de vele mogelijkheden. Deze gids Slowakije gaat bovendien nog veel verder. Wat is bijvoorbeeld het geheim van een goede slivovitsj? Wat bracht Schubert en Kafka naar Slowakije? Waarom zijn er zo veel burchten en kastelen? Slowakije is een land met een verhaal van schoonheid, vreugde en tragiek, en deze gids vormt de eerste aanzet daartoe.
Specificaties
EAN: 9789025762674
Continent: Europa
ISBN: 9789025762674
Land: Slowakije
Thema: Reizen en talen
Aantal pagina's: 316
Binding: Paperback
Categorie: Landgids
Afmetingen (lxbxh): 210 x 137 x 17 mm
Merk: Dominicus
Schrijf als eerste een review over Dominicus Slowakije Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina