Belangrijk: ANWB winkels tijdelijk gesloten; webwinkel blijft geopend; mogelijk langere levertijd bestellingen.  Meer informatie

Een zomer in Italië - Rik Felderhof

SKU# 9789018044367

ANWB
Het nieuwste boek van Rik Felderhof. 'Een zomer in Italië' is een kennismaking met het mooiste van Italië aan de hand van fragmenten uit de bekende Vliegenvanger trilogie, die Felderhof onder het pseudoniem Ravelli schreef.
Meer informatie over dit product
Leden 18,99
Niet leden 19,99

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Nu exclusief voor leden: Gratis verzending vanaf 20,-
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Een zomer in Italië - Rik Felderhof

Een zomer in Italië is een kennismaking met het mooiste van Italië aan de hand van fragmenten uit de De Vliegenvanger-trilogie. Daarnaast wordt Felderhof door Marjolein Westerterp gevolgd op zijn tocht door Italië. Al reizend en gravend in de schatkist van zijn herinneringen ontvouwt zich een beeld van een gesloten persoonlijkheid met een ravissant levensverhaal. Aangevuld met lokale anekdotes en verrassende illustraties van Jos Thomassen. Een zomer in Italië is een verrukkelijk avontuur met de allure van een roman.

Rik Felderhof was gastheer van het legendarische televisieprogramma Villa Felderhof. Na zijn afscheid schreef hij onder het pseudoniem Ravelli De Vliegenvanger-trilogie, een aangrijpend epos over het leven van een onhandige charmeur met grote thema’s als liefde, dood, vriendschap en religie. Het werd een ongekende bestseller. Inmiddels zijn er meer dan tweehonderdduizend exemplaren van verkocht.

Specificaties
Continent: Europa
ISBN: 9789018044367
Land: Italie
Thema: Reizen en talen
Aantal pagina's: 384
Binding: Paperback
Categorie: Landgids
EAN: 9789018044367
Merk: ANWB

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina