Door drukte in ons distributiecentrum en coronamaatregelen van PostNL mogelijk een langere levertijd voor je bestelling. Lees meer.

Een zomer in Italië - Rik Felderhof

SKU# 9789018044367

ANWB
Het nieuwste boek van Rik Felderhof. 'Een zomer in Italië' is een kennismaking met het mooiste van Italië aan de hand van fragmenten uit de bekende Vliegenvanger trilogie, die Felderhof onder het pseudoniem Ravelli schreef.
Meer informatie over dit product
Leden 18,99
Niet-leden 19,99

  • Levertijd 1-4 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 30,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie

Een zomer in Italië - Rik Felderhof

Een zomer in Italië is een kennismaking met het mooiste van Italië aan de hand van fragmenten uit de De Vliegenvanger-trilogie. Daarnaast wordt Felderhof door Marjolein Westerterp gevolgd op zijn tocht door Italië. Al reizend en gravend in de schatkist van zijn herinneringen ontvouwt zich een beeld van een gesloten persoonlijkheid met een ravissant levensverhaal. Aangevuld met lokale anekdotes en verrassende illustraties van Jos Thomassen. Een zomer in Italië is een verrukkelijk avontuur met de allure van een roman.

Rik Felderhof was gastheer van het legendarische televisieprogramma Villa Felderhof. Na zijn afscheid schreef hij onder het pseudoniem Ravelli De Vliegenvanger-trilogie, een aangrijpend epos over het leven van een onhandige charmeur met grote thema’s als liefde, dood, vriendschap en religie. Het werd een ongekende bestseller. Inmiddels zijn er meer dan tweehonderdduizend exemplaren van verkocht.

Specificaties
Merk: ANWB
Continent: Europa
ISBN: 9789018044367
Land: Italie
Thema: Reizen en talen
Aantal pagina's: 384
Binding: Paperback
Categorie: Landgids
EAN: 9789018044367

1 review over Een zomer in Italië - Rik Felderhof

Chris
4 5

Dit boek kan je in gedeelten lezen, omdat het uit wisselende onderdelen bestaat. Gedeelten uit de trilologie "De Vliegenvanger" geschreven door Rik Felderhof (pseudoniem Ravelli), een beknopt reisverslag over de bezoeken aan bestemmingen in Italië die ook een rol spelen in deze boeken. Vervolgens enkele typische Italiaanse komische persoonsbechrijvingen. Tevens vraagt Marjolijn Westerterp Rik Felderhof uit over zijn leven en zijn werk in programma's. m.n. Villa Felderhof. Prettig verhalend geschreven.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina