Elektriciteit te water

SKU# 9789059610019

Geef als eerste een review
Leden 24,90
Niet leden 24,90

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
2e druk, verschenen in 2009

Dit boek is geen gewoon boek over elektriciteit.

Het is gebaseerd op één van de meest succesvolle artikelenseries in "Practical Boat Owner". De prachtige illustraties en heldere tekst maken een gecompliceerd onderwerp toegankelijk en duidelijk.

Een volledige en praktische stap-voor-stap handleiding voor jachteigenaren. Alles wat je wilt weten over de elektrische installatie en apparatuur aan boord. Een uniek boek, geheel in kleur uitgevoerd, met bijzonder duidelijke tekeningen en schema's. Zowel de doorgewinterde doe-het-zelver als de beginnende watersporter kan met dit boek direct aan de slag, als het gaat om het elektrische systeem, het aansluiten van apparaten en het oplossen van problemen.

In deze tijden, waarin alles steeds meer high tech wordt, hoeven schippers zich er niet meer voor te schamen dat ze steeds meer afhankelijk worden van de elektrische systemen in hun schepen. In een modern jacht vinden we veel comfort waar we thuis ook aan gewend zijn: warm water, TV, magnetron, verwarming en koeling. Dit betekent een uitgebeid elektrisch boordnet en, in veel gevallen, afhankelijk van walspanning. Daarbij komen nog de navigatie-instrumenten.

Onlangs hoorde ik een bekende jachtontwerper beweren dat de traditionele kaartentafel haar langste tijd heeft gehad. Hij deed zelf geen moeite meer om nog een kaartentafel op te nemen in zijn ontwerpen onder de 30 voet. Volgens hem zullen deze boten volledig met behulp van elektronische instrumenten gevaren worden, zoals GPS, kaartplotters en dergelijke.

Wanneer hebben we voor het laatst een motor met de hand gestart? Er zijn nauwelijks nog motoren die deze mogelijkheid bieden. De enige noodvoorziening is nu een extra accu. Misschien vragen we ons af of dit een verstandige ontwikkeling is. Of we het leuk vinden of niet, niemand twijfelt er nog aan dat dit realiteit is. Het wordt dan echter wel noodzak

Specificaties
EAN: 9789059610019
Aantal pagina's: 111
Schrijf als eerste een review over Elektriciteit te water Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina