Batterijen & laders

32 producten

Mobiele apparaten opladen of van energie voorzien?

Er is niets zo vervelend als een smartphone waarvan de batterij leeg is. Met een oplader heb je altijd een oplader bij de hand. Een oplader kun je opladen door middel van USB of zonlicht. Bekijk het volledige aanbod online en bestel je batterij of oplader online!

Een oplader voor Samsung of iPhone kiezen

Bij de ANWB vind je verschillende opladers voor mobiele apparaten. Er is bijvoorbeeld de Solar noodlader basic. Met deze zonnelader mobiel laadt u eenvoudig uw smartphone op. Er is ook een multilader, deze is geschikt voor meerdere apparaten tegelijkertijd. Met de grote zonnelader Samsung heeft u een compacte maar krachtige zonnelader op zak. De ANWB biedt ook zonneladers en opladers en accu's aan.

Batterijen en opladers online bestellen

Een batterijen en opladers bestel je eenvoudig in onze webwinkel. De bestelling wordt bij je thuis bezorgd, wel zo gemakkelijk. Bent je lid van de ANWB? Dan profiteer je van ledenvoordeel, zo is een batterij of oplader nog voordeliger!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina