E-readers

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

E-readers

Wanneer je van lezen én reizen houdt is een e-reader eigenlijk onmisbaar. Met een e-reader neem je in een gemakkelijk tot wel 3000 boeken mee zonder dat je je een breuk tilt, want de gemiddele e-reader weegt slechts rond de 200 gram. Welke leesfanaat wil dat nou niet? Daarnaast zijn e-readers eenvoudige apparaten die heel simpel te bedienen zijn.

Er zijn diverse e-readers verkrijgbaar en het is belangrijk om te weten waarvoor je hem wilt gebruiken voordat je er één aanschaft. Zo zijn er verschillende bestandsformaten. Het meest gangbare bestandsformaat voor e-books is ‘epub’. Bijna alle merken e-readers kunnen dit formaat openen, alleen Kindle is hierop een uitzondering. Het is handig om te weten dat je met een e-reader ook eenvoudig e-books kunt lenen bij de bibliotheek. Zo heb je toegang tot nog meer boeken om van te genieten!.

E-reader kopen?

Wanneer je een e-reader gaat kopen is het verstandig op een aantal zaken te letten. Check van te voren of de functionaliteiten die je belangrijk vindt aanwezig zijn op de e-reader.Denk daarbij aan: tekstinstellingen (zoals lettergrootte, lettertype, regelafstand), WiFi verbinding, een woordenboek en of de boekkaft getoond wordt in de slaapstand.

Een e-reader kopen betekend dat je ook e-books gaat aanschaffen of lenen. Er zijn diverse modellen e-readers die gekoppeld zijn aan een online boekenwinkel. Je kunt daarmee e-books kopen en op je e-reader laden zonder dat je hem hoeft aan te sluiten op een pc. Deze boeken hebben meestal een epub formaat en zijn voorzien van een watermerk waarmee ze te herleiden zijn naar de koper van het bestand. Enthousiast geworden en ga je een e-reader kopen? In onze webwinkel vind je altijd de beste modellen van dit moment.

E-reader of tablet?

Twijfel je tussen een e-reader of een tablet? Denk eraan dat er e-readers zijn die voorzien zijn van schermverlichting zodat je ook gemakkelijk in het donker leest. Het energiezuinige e-inkscherm maakt het mogelijk om ook in de zon te lezen. Daarnaast kun je met een volledig opgeladen accu 1 tot 2 maanden lezen! Dat is veel langer dan met een tablet.

Het e-inkscherm van e-readers leest ook veel comfortabeler dan die van een tablet. E-ink is een schermtechnologie die sterk lijkt op echt papier zodat je ogen niet vermoeid raken door het lezen. Het beeldscherm van je e-reader is in tegenstelling tot een lcd-scherm ook goed leesbaar in direct zonlicht. Er zijn e-readers met een touchscreen zodat je ook makkelijk door je e-books heen bladert.

E-reader aanbiedingen

In onze webwinkel vind je regelmatige e-reader aanbiedingen. De e-readers die we aanbieden zijn altijd de piopulairste modellen van het moment, hebben een hoge kwaliteit en zijn zeer scherp geprijsd. Voor ANWB Leden hebben we altijd een e-reader aanbieding, want als lid betaal je hoe dan ook minder.

Een e-reader kopen doe je eenvoudig bij ANWB. In onze webwinkel bieden we een wisselend assortiment e-readers aan. Vind nu de e-reader die het beste bij je wensen past en begin zo snel mogelijk aan de nieuwste bestseller!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina