Fietsnavigatie

6 producten
 • Garmin Edge Explore

  Toerfietscomputer met 3 inch touchscreen en connected functies, zoals LiveTrack en GroupTrack. Met voorgeïnstalleerde fietskaarten en mogelijkheid om handige, gratis apps te downloaden.

  249,00

 • MIO Cyclo 210

  Gebruiksvriendelijke, intuïtieve fietsnavigatiesysteem met 3,5 inch beeldscherm dat ook bij fel zonlicht goed is af te lezen. Ontworpen voor elke recreatieve fietser.

  169,00

 • MIO Cyclo 400

  Fietsnavigatiesysteem met eenvoudige menustructuur en ingebouwde rondefunctie voor gespecificeerde intervallen. Compatibel met Strava-segmenten. Voor de sportieve fietser.

  229,00

 • MIO Cyclo 310

  Lichtgewicht fietsnavigatiesysteem met anti-glare scherm. Dekking in West-Europa. Meet snelheid, tijd, afstand, verbruikte calorieën en nog veel meer. Inclusief fietshouder.

  199,00

 • 15%korting
  Alleen online
  Garmin eTrex 20

  Garmin eTrex 20

  Garmin wandelnavigatie met helder 2,2 inch kleurenscherm en vooraf geladen TopoActive kaarten van Europa.

  199,00 169,00

 • 8%korting
  Alleen online
  Garmin eTrex touch 25 ANWB editie

  Garmin eTrex touch 25 ANWB editie

  Gebruiksvriendelijk, waterbestendig navigatiesysteem voor recreatieve activiteiten zoals wandelen, fietsen en geocachen. Nu bij ANWB met 200 vooraf ingeladen wandelroutes en inclusief fietssteun.

  249,00 229,00

Fietsnavigatie

Fietsnavigatie is heel handig wanneer je gaat fietsen in een gebied waar je niet zo bekend bent. Bovendien hoef je niet te worstelen met een papieren kaart tijdens het fietsen zodat je heerlijk van de omgeving kan genieten. Met fietsnavigatie raak je de weg niet kwijt en vind je de mooiste fietsroutes. Voor de sportieve fietsers is het handig dat een ingebouwde GPS-sensor onder andere de snelheid en de afgelegde afstand meet zodat trainingen makkelijk te meten zijn. De apparaten slaan je fietsroute ook meteen op, zodat je deze thuis kunt uitlezen en delen met vrienden en familie.

Welke fietsnavigatie kopen?

Bij de ANWB hebben we diverse fietsnavigatiesystemen voor verschillende doeleinden. Voor de sporters is er een dun model voor op de lichtgewicht fiets. Avontuurlijk ingesteld? Probeer dan fietsnavigatie waarmee je mountainbikeroutes over onverharde wegen en/of paden vindt. Bij veel modellen is het mogelijk een vooraf geplande route te fietsen of kies een eindbestemming en laat je verrassen door de routes die de fietsnavigatie zelf voorstelt. Bekijk en vergelijk op onze site de modellen om te zien welk type het beste bij je past. Kom je er niet uit? In onze winkels helpen we je graag verder.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina