Garmin Edge Explore

SKU# 0753759207373

Geef als eerste een review
Toerfietscomputer met 3 inch touchscreen en connected functies, zoals LiveTrack en GroupTrack. Met voorgeïnstalleerde fietskaarten en mogelijkheid om handige, gratis apps te downloaden.
Meer informatie over dit product
Leden 239,00
Niet leden 249,00

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Garmin Edge Explore

Garmin Edge Explore is een sportieve toerfietscomputer met touchscreen en connected functies. Deze gebruiksvriendelijke GPS-fietscomputer heeft een hoge resolutie en een 3-inch touchscreen dat zelfs in direct zonlicht goed afleesbaar is. De touchscreen reageert snel en soepel, zelfs wanneer je handschoenen draagt.

Voorgeïnstalleerde fiets- en wegenkaarten

Deze fietscomputer is eenvoudig te installeren en klaar om te gebruiken zodra hij uit de verpakking komt. Ga dankzij de voorgeïnstalleerde Garmin fietskaarten onmiddellijk op weg. Met afslag-voor-afslag navigatie en Trendline™ Popularity Routing om de on-road en off-road routes te vinden, die het meest door andere fietsers worden gebruikt.

Garmin Edge Explore fietsnavigatie

De ingebouwde GPS legt vast hoe ver, hoe snel, hoe hoog en waar je hebt gefietst. Download gratis handige apps, widgets en gegevensvelden uit de Garmin Connect IQ™ store op je Edge-systeem. Wanneer je ritten op Strava, Komoot of Wimpc creëert, download je die apps en importeer je de routes rechtstreeks naar je Edge navigatiesysteem. Gebruik dan de Yelp app om de route naar nuttige, fietsgerelateerde punten rechtstreeks op je toestel te downloaden.

Slimme connected functies

De Edge Explore beschikt over slimme connected functies. Met LiveTrack kunnen je vrienden en familie real-time je locatie volgen. Gebruik GroupTrack om de positie van maximaal 50 van je fietsmaatjes in de gaten te houden. Als je medefietsers bij je wegrijden of achterop raken, kun je (via een compatibele smartphone) vooraf opgestelde berichten vanaf de Edge fietsnavigatie naar hun toestel sturen. Bij bijvoorbeeld een lekke band stuur je met GroupTrack een bericht naar je medefietsers, zodat zij je kunnen vinden. Wanneer je in moeilijkheden raakt, verzendt de Edge Explore automatisch je locatie naar een contactpersoon, die je zelf hebt opgegeven.

Specificaties
EAN: 0753759207373
Merk: Garmin
Schermformaat: 3 inch (7,6cm)
Activiteit: Fietsen
Dekkingsgebied: Europa
Garantie: 1 jaar
Afmetingen (lxbxh): 5,5 x 10,5 x 1,8 cm
Schrijf als eerste een review over Garmin Edge Explore Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina