Reisstekkers & adapters

10 producten
 • USB adapter USA

  USB reisstekkker voor Amerika en elk land waar de Amerikaanse plug-standaard wordt gebruikt. Met dubbele USB-poort om twee USB-apparaten gelijktijdig op te laden.

  17,99

 • Wereldstekker Pro

  Reisstekkker met schuifmechanisme in plaats van losse verloopstukjes. Vaste plug voor Europa en verwisselbare plugs voor Italië, Zwitserland, Australië, China, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk (150 landen).

  19,95

 • Adapter Europa - Verenigd Koninkrijk

  PLUG B adapter om 2- of 3-polige Europese apparaten in het Verenigd Koninkrijk aan te drijven. Met vaste ingang voor Europese stekkers en een vaste uitgang voor het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland).

  9,95

 • Adapter Europa - Verenigde Staten

  PLUG A adapter om 2- of 3-polige Europese apparaten in de Verenigde Staten aan te drijven. Met vaste ingang voor Europese stekkers en een vaste uitgang voor de Verenigde Staten*.

  9,95

 • Wereldstekker USB

  Reisstekkker met schuifmechanisme in plaats van losse verloopstukjes. Met 2 USB poorten, vaste plug voor Europa en verwisselbare plugs voor Italie, Zwitserland, Australie, China, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Japan (150 landen).

  22,95

 • Adapter Wereld - Europa

  Heb je een apparaat uit het buitenland gekocht maar past de stekker niet? Geen probleem! Met deze adapter kunnen alle apparaten uit meer dan 150 landen ook in Europa gebruikt worden.

  9,95

 • Adapter Europa - Zuid-Afrika

  PLUG C adapter om 2- of 3-polige Europese apparaten in Zuid-Afrika aan te drijven. Met vaste ingang voor Europese stekkers en een vaste uitgang voor Zuid-Afrika. Niet geschikt voor Sri-Lanka.

  9,95

 • Adapter Europa - Australië en China

  PLUG E adapter om 2- of 3-polige Europese apparaten in Australië en China aan te drijven. Met vaste ingang voor Europese stekkers en een vaste uitgang voor Australië en China.

  9,95

 • Adapter Europa - Zwitserland

  PLUG D adapter om 2- of 3-polige Europese apparaten in Zwitserland aan te drijven. Met vaste ingang voor Europese stekkers en een vaste uitgang voor Zwitserland.

  9,95

 • Online uitverkocht
  Powercube Rewirable 4 V USB

  Powercube Rewirable 4 V USB

  Dit unieke product lost alle tekortkomingen van reisstekkers op.

  22,99

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina