Reisstekkers

14 producten

Wereldstekker
Ik ga op reis en ik neem mee… Een wereldstekker natuurlijk, want als je aan de andere kant van de wereld zit dan wil je wel contact blijven houden met het thuisfront. Telefoon, camera, laptop, muziekboxje, elektrische tandenborstel. We hebben tegenwoordig zoveel elektronica en daar hebben we nu eenmaal stroom voor nodig. Als wereldreiziger is de universele reisstekker de reisgadget bij uitstek. Je kunt ‘m dankzij de handige schuifjes over de hele wereld gebruiken. Ideaal!

Reisadapter
Ben je opzoek naar een reisadapter voor een specifiek land? Bij ons vind je reisstekkers voor onder andere Groot Brittannië, Australië, Europa, Zuid Afrika en de USA. Wist je dat ook Zwitserland zijn eigen reisadapter heeft? Dat komt omdat ze werken met het type J stopcontacten. Tegenwoordig kun je ook veel apparaten opladen met een USB kabel. Een wereldstekker met USB-poorten is dan ook ideaal als je meerdere apparaten tegelijkertijd wilt opladen. Een USB adapter heeft namelijk 2 of meer USB ingangen.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina