Veilig Huis

Slimme beveiligingsapparatuur waarmee jij je huis op afstand in de gaten kunt houden. Bestel ze veilig en vertrouwd bij de ANWB.

Camera

Neon smartcam


54,95

Hiermee houd je 24/7 via de app je woning in de gaten. Als het alarm is ingeschakeld, krijg je in de app een melding als er beweging of hard geluid wordt ontdekt. Let op: Camera is alleen geschikt i.c.m de ANWB Veilig van Huis verzekering i.v.m speciale software


Bewegingssensor

Bewegingssensor


54,99

Met de bewegingssensor beveilig je je huis als je er zelf niet bent. Dit type bewegingssensor is het kleinste en technologisch meest geavanceerde Z-wave product dat momenteel op de markt beschikbaar is.


Rookmelder

Rookmelder


59,99

Het pakket is uitgerust met een extra gevoelige rookmelder. De rookmelder kan rook al in een vroegtijdig stadium opsporen en is ook temperatuurgevoelig. Dit zorgt voor maximale beveiliging. Je krijgt een melding in de app zodra er rook wordt ontdekt, ook als het alarm niet is ingeschakeld.


Watersensor


54,99

Je ontdekt beginnende lekkage al in een vroegtijdig stadium met de watersensor. Zodra er water wordt ontdekt, ontvang je een melding in de app en maakt de sensor een piepend geluid. Ook als het alarm niet is ingeschakeld. 

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina