ELRO CZ30RIPS Draadloze Beveiligingscamera Set

SKU# 8719699349742

Geef als eerste een review

Draadloze Beveiligingscamera Set met 7” scherm en app.


Meer informatie over dit product
Leden 279,00
Niet leden 299,00

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

ELRO CZ30RIPS Draadloze Beveiligingscamera Set met 7” scherm en app

Met de ELRO CZ30RIPS Draadloze Beveiligingscamera Set hou je altijd eenvoudig een oogje in het zeil over jouw woning en bezittingen. De ELRO CZ30RIPS wordt geleverd met een 7” monitor waar je de beelden live kunt bekijken én opnemen op een SD-kaart. Ook kun je de camerabeelden bekijken via de ELRO Monitoring App.

De camera beschikt over een 720P HD resolutie voor scherpe beelden waar je altijd de mensen op kunt herkennen. Ook beschikt hij over 24 infrarood LED’s welke het mogelijk maken ook in het donker te zien wat er gebeurd. Dankzij zijn IP65 rating is de camera geschikt om buiten te hangen en bestand tegen alle weertypes. Tevens heeftt de camera een PIR bewegingsdetector.

Het 7” scherm beschikt over 2 antennes voor een extra stabiele verbinding met de camera. Wanneer je een SD-kaart plaats in het daarvoor geschikte slot kun je hierop opnames opslaan. Je kunt de cameraset continue laten opnemen, maar ook wanneer beweging gedetecteerd wordt. Het scherm beschikt over een internetverbinding waardoor je de camerabeelden tevens kunt bekijken op je smartphone of tablet met de ELRO Monitoring App.

De ELRO CZ30RIPS is uitbreidbaar tot gebruik met 4 camera’s. De extra ELRO CC30RXX Beveiligingscamera is apart verkrijgbaar.

Installatie

De installatie van de ELRO CZ30RIPS Beveiligingscamera Set is zeer eenvoudig. Je zoekt een goede plek uit voor de beveiligingscamera en schroeft hem op zijn plek met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. Vervolgens sluit je de camera en de monitor aan op de stroom met de adapters. Omdat de camera en de monitor reeds aan elkaar gekoppeld zijn zul je meteen al de camerabeelden zien wanneer je de monitor aanzet.

Om de camerabeelden ook op je smartphone en tablet te bekijken download je de ELRO Monitoring App. Vervolgens verbind je het systeem heel makkelijk aan de app door de instructies op te volgen.

Specificaties
EAN: 8719699349742
Schrijf als eerste een review over ELRO CZ30RIPS Draadloze Beveiligingscamera Set Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina