Falk fietskaart 03 Friese Meren

SKU# 9789028730540

Alle fietspaden in het Friese Merengebied, uitgebreid met het knoopuntennetwerke en LF-routes.
Meer informatie over dit product
Leden 8,99
Niet leden 8,99

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie
Friesland, bekend om haar ondergelopen gebieden, wierden, pittoreske plaatsen en de Friese Elfstedentocht. Tweetalig uitgevoerd, met de plaatsnamen in Friese en Nederlandse taal. De Elfstedentocht. De fietskaart laat het je meemaken. Stippel je eigen Elfstedentocht uit en beleef deze op de fiets! Via het routenetwerk en de welbekende knooppunten kom je alle pittoreske zaken tegen. De fietskaart is voorzien knooppunten, het knooppuntennetwerk, LF-routes, plaats- en straatnamenregister, toeristische VVV-informatie, horecagelegenheden en een overzicht van alle VVV-kantoren in de regio. Alle straatnamen in het buitengebied zijn aangegeven. Dan weet je altijd waar je bent. Plaatsnamenregister*: Noordoostpolder, Ooststellingwerf, Weststellingwerf, Harlingen, Opsterland, Leeuwarden, Tytsjerksteradiel, Achtkarspelen, Franekeradeel, Menameradiel, Littenseradiel, Smallingerland, Heerenveen, Marum, Grootegast, Leek, Noordenveld, Westerveld, Steenwijkerland, Súdwest-Fryslân, De Fryske Marren.
Specificaties
EAN: 9789028730540
ISBN: 9789028730540
Regio: Friesland
Land: Nederland
Schaal: 1:50.000
Verschijningsdatum: Mei 2019
Continent: Europa
Categorie: Fietskaart
Thema: Fietsen
Binding: Kaart
Merk: Falk

Falk fietskaart 03 Friese Meren heeft nog geen reviews

Schrijf review
Falk fietskaart 03 Friese Meren heeft nog geen reviews Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina