Door drukte in ons distributiecentrum en coronamaatregelen van PostNL mogelijk een langere levertijd voor je bestelling. Lees meer.

Falk Wandelkaart SBB 10 Drenthe midden

SKU# 9789028700604

Falk
Falk wandelkaart met gemarkeerde wandelroutes, fietsknooppuntennetwerk en uitgebreid met toeristische en recreatieve informatie.
Meer informatie over dit product
Leden 7,99
Niet-leden 7,99

  • Levertijd 1-4 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 30,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie
12e druk, 2019-2020. Midden Drenthe is een oase van stilte. Het landschap ten zuidoosten van Assen bestaat uit veen, beekdalen, heide en zand. Ontdek met deze wandelkaart de mooie natuur van Drenthe. Alle straatnamen in het buitengebied zijn aangegeven. In de aaneengeschakelde natuur vind je heidevelden, keiwegen, lange beukenlanen met Saksische boerderijen, schaap kuddes, kleine waterstromen die uit het natte land ontspringen en vennen. Met de kaart van Falk Staatsbosbeheer (sbb) ga je mee op ontdekkingsreis door dit mooie natuurgebied. Tal van uitgestippelde wandelroutes wijzen je de weg door bossen en duinen, over heide en zandverstuivingen en langs beken en moerassen en wat nog niet meer zal zijn! Gemarkeerde wandelroutes, Fietspaden, Fietsknooppunten netwerk, Mountainbike routes, Ruiterpaden. Alle straten in het buitengebied. Uitgebreid met toeristische en recreatieve informatie. Plaatsnamenregister: Midden-Drenthe Noordenveld Tynaarlo Assen Veendam Aa en Hunze Borger-Odoorn Coevorden.
Specificaties
Merk: Falk
ISBN: 9789028700604
Land: Nederland
Regio: Drenthe
Verschijningsdatum: Juli 2019
Continent: Europa
Thema: Wandelen
Categorie: Wandelkaart
Binding: Kaart
EAN: 9789028700604

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina