Fiets- en Wandelbox: 100 routes langs de mooiste dorpen van

SKU# 9789401433075

Geef als eerste een review
100 routes langs de mooiste dorpen van België
Meer informatie over dit product
Leden 39,99
Niet leden 39,99

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
Fiets- en wandeltopper in een gloednieuw jasje! In welk authentiek dorpje ga je van start voor een gezonde uitstap? Je maakt je keuze aan de hand van de inspirerende gids met de beschrijving van de 50 mooiste dorpen van België. Voor elk dorp is er een handige plooikaart met twee routes: een voor wandelaars (5-15 km) en een voor fietsers (30-60 km). 100 tochten in totaal, voor zowel sportieve als recreatieve wandelaars en fietsers. Alle routes zijn gedetailleerd in kaart gebracht en rijkelijk geïllustreerd met beelden van onderweg. Alle praktische informatie (afstand, aanbevolen startplaats, toegankelijkheid, tips voor een hapje en een drankje, nuttige adressen en telefoonnummers...) is samengebracht in een overzichtelijk kader.
Specificaties
EAN: 9789401433075
Aantal pagina's: 120
Schrijf als eerste een review over Fiets- en Wandelbox: 100 routes langs de mooiste dorpen van Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina